Διέρρευσε benchmark της AMD Radeon RX 480! - VideoGamer.gr
AMD RADEON RX 480 benchmark 3DMARK videogamer.gr
· Γράφει ο Policymaker

Διέρρευσε benchmark της AMD Radeon RX 480!

Η AMD Radeon RX 480 ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα από την AMD, ωστόσο επίσημα benchmarks δεν έχουν ακόμα βρει το φως της δημοσιότητας, καθώς οι ακριβείς επιδόσεις της παραμένουν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό!

Σύμφωνα με το Guru3d.com ωστόσο, στη βάση δεδομένων του γνωστού προγράμματος μέτρησης 3DMark, υπάρχουν ήδη τα αποτελέσματα ενός benchmark που όπως όλα δείχνουν αφορά τη νέα κάρτα.

Μπορεί το όνομα να μην αναφέρεται ξεκάθαρα (το οποίο από μόνο του χτυπάει καμπανάκι), ωστόσο τα specifications που η ίδια η βάση δεδομένων εμφανίζει, είναι πάρα πολύ κοντά με αυτά που ανακοίνωσε η ίδια η AMD για την νέα Radeon RX 480!

 

AMD RADEON RX 480 benchmark videogamer.gr

 

Η κάρτα φαίνεται ότι έχει πετύχει σκορ 14.461 πόντων στο 3DMark, καθιστώντας τη σε overall performance καλύτερη από την GTX 980 της Nvidia και ελάχιστα χειρότερη της AMD R9 Fury! Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως και οι δύο κάρτες αυτές κοστίζουν αυτή τη στιγμή γύρω στα 500€, έναντι των 200€ που διαφημίζει η AMD για την νέα της κάρτα!

Με το score αυτό, η κάρτα φαίνεται να ξεπερνάει τα ελάχιστα specifications για να χαρακτηριστεί VR-Ready, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζονται παραχωρήσεις για μεγαλύτερες αναλύσεις (δηλαδή 4K).

Η AMD ευελπιστεί να κερδίσει το μεγάλο κομμάτι της gaming αγοράς (200-300€), και αν όντως τα αποτελέσματα δεν είναι παραπλανητικά, φαίνεται πως ήδη έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, ξεσηκώνοντας κύματα ενθουσιασμού στους budget gamers με τις επιδόσεις της νέας της πρότασης που θα μας έρθει σε πολύ δελεαστική τιμή!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ