Έχουμε στα χέρια μας μια κούτα - ένα κάρο όπως λένε - συλλεκτικά δωράκια DOOM τα οποία φυσικά και χαρίζουμε σε εσάς! Έ, δεν νομίζω πως υπάρχει όνομα που ταιριάζει περισσότερο από το DOOMgasm στον συγκεκριμένο διαγωνισμό!

doom
DOOMgasm

Για να έχει νόημα ο διαγωνισμός και να μην έχουμε πολλούς μικρούς νικητές, οι τυχεροί δεν κερδίζουν μόνο ένα δώρο. Κερδίζουν bundles δώρων! Έτσι ανάλογα με την random σειρά που θα κληρωθούν οι 10 νικητές κερδίζουν:

O πρώτος τυχερός θα κερδίσει το DOOM Limited Edition για Xbox One, 1 AntiStress Toy, 1 Steelbook1 Keyring, 1 A1 Poster και 1 T-shirt.

Οι επόμενοι 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 AntiStress Toy, 1 Lithograph, 1 Keyring και 1 Pin Set.

Τέλος οι τελευταίοι 7 νικητές θα κερδίσουν 1 Steelbook και ένα 1 AntiStress Toy.

Μια κούτα DOOMgasm

Συνολικά τα δώρα που θα μοιραστούν οι 10 τυχεροί είναι:

  • 1x DOOM Limited Edition για Xbox One
  • 10x DOOM AntiStress Toys
  • 8x DOOM Steelbooks
  • 3x DOOM Keyrings
  • 2x DOOM Pin Sets
  • 1x DOOM T-shirt
  • 2x DOOM Lithographs
  • 1x DOOM A1 Poster

Πως παίρνω μέρος;

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, ολοκληρώστε τα βήματα στο παρακάτω widget (το Like στο Facebook είναι αναγκαστικό, το Share και το Subscribe απλά σας δίνουν περισσότερες συμμετοχές). Αν θέλετε αφήστε ένα σχόλιο στα σχόλια πιο κάτω, με την εμπειρία σας από το φετινό DOOM ή με την εμπειρία σας από τα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς!

DOOMgasm

Update: Ο διαγωνισμός έληξε και η σειρά που αναγράφεται στο παραπάνω widget είναι η σειρά που θα διανεμηθούν τα δώρα!  Οι νικητές πρέπει να στείλουν ένα email στο [email protected] με τα στοιχεία τους για την αποστολή των δώρων τους! Σας ευχαριστούμε όλους που λάβατε μέρος και όσοι δεν κερδίσατε μην απογοητεύεστε, αύριο έρχεται νέο giveaway με συλλεκτικά δωράκια!

Για όσους δεν το έχουν διαβάσει ήδη, ρίξτε και μια ματιά στο review μας για το DOOM.

Ευχαριστούμε πολύ την IGE SA για την παροχή των δώρων!

Ευχαριστούμε επίσης τις ιστοσελίδες diagonismos.grkerdise-to.grnethall.grtixerakias.comSaveAndWin.gr και e-contest.gr για την αναδημοσίευση του διαγωνισμού!