Το VideoGamer παίζει, 22 Οκτωβρίου, 2016 - VideoGamer.gr
Το VideoGamer παίζει, 22 Οκτωβρίου, 2016 - videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το VideoGamer παίζει, 22 Οκτωβρίου, 2016

Έπειτα από μία εβδομάδα που ήμασταν εκτός λόγω κάποιων δουλειών αλλά και σχετικές αναβαθμίσεις το VG Plays επιστρέφει με εμάς να σας λέμε τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας.

Μην ξεχνάμε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπετε και μερικά από τα νέα άτομα που προστέθηκαν στην συντακτική ομάδα του VideoGamer Greece να γράφουν και να λένε τις δικές τους εμπειρίες από τα παιχνίδια που παίζουνε.

Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης – Hearthstone, PC

hearthstone

Όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε δεν έχω και πολύ χρόνο τον τελευταίο καιρό και παίζω λίγα πράγματα. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν αποφάσισα να ανοίξω το λατρεμένο Hearthstone.

Πραγματικά από που να αρχίσω, από τις τόσες αναβαθμίσεις που έχει από την τελευταία φορά που άνοιξα το παιχνίδι. Βέβαια αυτά έχει όταν ανοίγεις όπως αυτό έπειτα από 6 μήνες. Είχα ξεχάσει τα πάντα και έπεσε γερό ξεσκόνισμα στο deck μου.

Έχω δρόμο ακόμη φυσικά για να επανέλθω σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Αυτά από εμένα για αυτό το Σ/Κ φίλοι μου.

The InnKeepers voice is so relaxing!


Γιάννης Σακελλαρίου, Editorial Director – FIFA 17, PC

fifa 17 review videogamer.gr

Μπορεί να έχουν βγει πάρα πολύ ωραία παιχνίδια αυτό το διάστημα αλλά έχω κάτι unfinished business με τον Hunter και το The Journey. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο έχουν δημιουργήσει το συγκεκριμένο κομμάτι, στο FIFA 17, είναι από τα καλύτερα innovations που έχουν γίνει τα τελευταία έτη σε αθλητικά παιχνίδια.

Οπότε παίζοντας πλέον βασικός στη Newcastle, το Σ/Κ έχω να αποδείξω κάτι πράγματα στους ανώτερους! Ένα εξαιρετικό παιχνίδι και γι’ αυτό το διήμερο! Τα υπόλοιπα, θα ακολουθήσουν!


Ερμής Σιόρεντας, Συντάκτης – World of Warcraft: Legion, PC

maxresdefault1

Αφού τελείωσα με την εξεταστική και κάποιες εργασίες που είχα, αποφάσισα να δοκιμάσω το καινούργιο expansion του WoW, Legion, που κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου.

Εδώ και κάποιες μέρες ανέβασα τον χαρακτήρα μου 110 level όμως το παιχνίδι δεν τελειώνει εκεί. Έχω πολλά achievements να ξεκλειδώσω ακόμα και πολλά orc να σκοτώσω στα battlegrounds.

Όπως καταλάβατε, για αυτό το Σ/Κ θα υπερασπιστώ το Azeroth.

For the Alliance !!!!!


Δήμος Τσιμόπουλος, Συντάκτης – F.E.A.R, PC

f-e-a-r-pc-cover

Μιας και το Halloween πλησιάζει, έχω πάρει σερί παιχνίδια και ταινίες τρόμου. Έτσι, πρόσφατα βρήκα σε ευκαιρία και την τριλογία F.E.A.R και αφού δεν τα είχα παίξει στο παρελθόν είπα να τα δοκιμάσω! Κάνω όμως και μικρές παύσεις για άλλα παιχνίδια όπως το Forbiden Siren στο PS4 (Το οποίο είναι και σε προσφορά μέχρι τις 3 Νοεμβρίου) αλλά και λίγο League of Legends (To οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος και ως παιχνίδι τρόμου με συγκεκριμένους συμπαίκτες!)

Έτσι λοιπόν θα περάσω ένα γεμάτο καρδιοχτύπια Σ/Κ και ελπίζω να τα καταφέρω!


Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης – League of Legends, PC

maxresdefault3

Τελευταία εβδομάδα για την φετινή season του LoL και είπα να κάνω μια προσπάθεια να φτάσω λίγο πιο πάνω από το Platinum 2. Όχι ότι θα το κάψω τόσο έτσι ώστε να πάω Diamond, όμως λίγο παραπάνω MMR δεν βλάπτει.

Έχετε δει τις αλλαγές για Assassins της νέας season; Μοιάζουν τρομακτικές.


Εσείς τι θα παίξετε αυτό το διήμερο;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

World of Warcraft: Legion

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

30/08/2016

FIFA 17

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

29/09/16

League of Legends

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/06/2010

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014