Που είναι τα παιχνίδια βρε Microsoft; - VideoGamer.gr
Τίτλοι τέλους για την παραγωγή του original Xbox One - videogamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Που είναι τα παιχνίδια βρε Microsoft;

Λοιπόν, αρχικά πριν αρχίσω να λέω την γνώμη μου και μερικά πράγματα τα οποία σκέφτομαι εδώ και καιρό να πω ότι αυτά είναι φυσικά μια γνώμη δικιά μου δεν αντιπροσωπεύει κάτι φυσικά και είναι η γνώμη μου για την Microsoft και την στάση της αυτόν τον καιρό.

Πραγματικά η Microsoft με έχει απογοητεύσει κάπως μπορώ α πω αυτόν τον καιρό καθώς βλέπω μια εταιρεία η οποία πραγματικά δεν έχει στον ήλιο μοίρα για την ώρα.

Microsoft

Αρχικά τους τελευταίους μήνες παίρνουμε το ένα άσχημο νέο μετά το άλλο με studio να εγκαταλείπουν την εταιρεία με ακυρώσεις παιχνιδιών όπως Fable Legends αλλά και Scalebound. Ενώ υπάρχει μια εταιρεία με πολλά δισεκατομμύρια δεν μπορεί να έχει παραπάνω studio να δουλεύουν για αυτήν και να έχει περισσότερα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια της καλώς η κακώς αυτόν τον καιρό τουλάχιστον για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που μιλάμε είναι μηδαμινά σε σχέση με αυτά που έχει η Sony στην άλλη πλευρά. Μια Microsoft έχει αυτήν την στιγμή Crackdown 3, State of Decay 2, Cuphead, Sea of Thieves, Phantom Dust και κάτι ακόμη που αυτή στιγμή δεν θυμάμαι. Στην άλλη πλευρά έχουμε μια Sony η οποία έχει The Last of Part II, Detroit: Become Human, God of War, Daysgone, Ni No Kuni II, Hellblade, Grand Turismo Sport, Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Uncharted: Lost Legacy και όχι μόνο.

407985-microsoft-xbox-one

Τώρα η άλλη πλευρά της Microsoft είναι ότι προσπαθεί όσο μπορεί να διαφημίζει και να κάνει tease το Project Scorpio αλλά δεν έχει παιχνίδια. Πραγματικά μεγάλο λάθος αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα. Τι να πω πραγματικά μακάρι να βγει στην E3 2017 και να ανακοινώσει 10 τίτλους με κάποιους από αυτούς να είναι και μέσα στη χρονιά. Η θέση της Microsoft είναι πολυ λεπτή όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα και πραγματικά η E3 είναι μια καλή ευκαιρία να επανέλθει στον χώρο.

Xbox-One-news-Microsoft

Ελπίζουμε λοιπόν να μας καταπλήξει και να μας ξαφνιάσει με κάτι στην επερχόμενη έκθεση η οποία και είναι σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ