Πέντε χρόνια υπό ανάπτυξη για αυτά τα Animations στο Mass Effect: Andromeda - VideoGamer.gr
Mass Effect 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πέντε χρόνια υπό ανάπτυξη για αυτά τα Animations στο Mass Effect: Andromeda

Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια την Bioware και την EA να ανακοινώνουν το Mass Effect: Andromeda και πραγματικά ακόμη θυμάμαι τον ενθουσιασμό που είχα εκείνη την στιγμή που έβλεπα την ανακοίνωση.

Πλέον είμαστε στο 2017 το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες και η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του ενθουσιασμού μου έχει έφυγε καθώς η Bioware είπε να μην κάνει σωστά την δουλειά της αυτή τη φορά. Αυτό που είδα ήταν να βγαίνει ένα παιχνίδι μισοτελειωμένο και μάλη στεναχώρια να βγαίνει ένα παιχνίδι με προβλήματα. Ένα από ίσως τα μεγαλύτερα προβλήματα του παιχνιδιού ήταν το animation όσο αναφορά τα πρόσωπα των περισσότερων χαρακτήρων του παιχνιδιού.

mass_effect_andromeda_

Από τις πρώτες κιόλας μέρες ήρθε το συγκεκριμένο πρόβλημα στη δημοσιότητα με πάρα πολλά παράπονα του κόσμου αλλά και παραδείγματα φυσικά.

Το δικό μου παράπονο φυσικά είναι ότι γιατί να συμβαίνει όλο αυτό όταν ένα παιχνίδι σαν το Mass Effect: Andromeda βρίσκεται υπό ανάπτυξη σχεδόν πέντε χρόνια να βγαίνει και να έχει τόσο βασικά προβλήματα. Το Animation και οι εκφράσεις ενός χαρακτήρας είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι και η εταιρεία κυριολεκτικά το σκότωσε τελείως με αυτό που έκανε. Έτσι φαίνεται ότι η εταιρεία έκανε μια αρπαχτή και ίσως έβγαλε το παιχνίδι ενώ ακόμη δεν ήταν έτοιμη μόνο και μόνο για να καλύψει το πλάνο της.

mass_effect_andromeda

Καλό είναι οι εταιρείες να βλέπουν συνεχώς από όλες τις πλευρές το παιχνίδι τους πρι βγει στην κυκλοφορία. Γιατί όσο δουλειά και να ρίξει μια εταιρεία ή κάποιο στούντιο στο τέλος αυτός που κρίνει το παιχνίδι είναι ο κόσμος και τίποτα άλλο.

Η εταιρεία όχι αρκετό καιρό μετά τα παράπονα κυκλοφόρησε ένα update όπου διόρθωσε το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο είχε δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το παιχνίδι. Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα όπου η Bioware θα μπορούσε να έχει αποφύγει και να βγουν για κάτι τόσο σημαντικό αρνητικά σχόλια. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον απλά να κατάλαβαν από το λάθος τους. Τέλος αν είναι δυνατόν έχουμε 2017 δεν θέλουμε τέτοια προβλήματα στα παιχνίδια μας βρε Bioware που ξέρεις πόσο σε αγαπώ.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Mass Effect: Andromeda

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/03/17