Οι εντυπώσεις μας παίζοντας το Assassin's Creed Odyssey - VideoGamer.gr
social 30
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Οι εντυπώσεις μας παίζοντας το Assassin’s Creed Odyssey

Το Assassin’s Creed Odyssey είναι ως γνωστός ο πολυαμανενόμενος τίτλος της Ubisoft ο οποίος αποκαλύφθηκε επισήμως στην E3 2018. Φυσικά μπορεί να ξέραμε λίγο νωρίτερα την ύπαρξη του τίτλου με διαρροές οι οποίες ήρθαν στη δημοσιότητα, όμως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν χάλασαν καθόλου τον ενθουσιασμό και το hype του κόσμου για το εν λόγω παιχνίδι.

Πριν από μερικές ημέρες σε ένα ξεχωριστό event το οποίο διοργάνωσε η ίδια η Ubisoft σε συνεργασία με την CD Media είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε τον τίτλο και πιο συγκεκριμένα το demo που μας παρουσιάστηκε και στην E3 2018. Φυσικά πριν προχωρήσουμε να πούμε πως χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ήμασταν από τους λίγους που έπαιξαν το παιχνίδι λίγο μετά την ανακοίνωση του και μπορούμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Αρχικά αξίζει να ξεκαθαρίσουμε το γεγονός ότι αυτό που παίξαμε στο εν λόγω event είναι work in progress σκεφτείτε κάτι σαν early stage of development περιεχόμενο όπου έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Οπότε όπως είναι αναμενόμενο υπήρχαν μερικά θέματα στα textures όπως επίσης και στους διαλόγους με τα πρόσωπα που συναντήσαμε στο παιχνίδι. Γενικότερα υπήρχαν μερικά θέματα τα οποία είναι προφανές πως θα βελτιωθούν στην πορεία μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου.

Στο παιχνίδι όπως είναι γνωστό θα μπορούμε να παίξουμε ως Alexios ή Kassandra, βέβαια αυτό δεν αλλάζει κάτι στο παιχνίδι ή στην εξέλιξη της ιστορίας. Λοιπόν η πρώτη αίσθηση που σου δίνει το παιχνίδι είναι ότι πατάει πάνω στα “πρότυπα” του Assassin’s Creed Origins χωρίς φυσικά να είναι αρνητικό αυτό Ίσα ίσα να πούμε πως το Assassin’s Creed Origins έφερε έναν νέο αέρα στην σειρά το οποίο όπως είπαμε θα δούμε και στο Odyssey. Αυτό ήταν κιόλας αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έγινε καμία παύση δύο ή παραπάνω ετών οπότε μιλάμε για τα ίδια assets. Ας περάσουμε λοιπόν στο παιχνίδι. Στα πρώτα κιόλας λεπτά στο νησί της Μυκόνου διαπιστώσαμε ότι μπορεί να μην έχει Ελληνική μεταγλώτιση όμως τα ελληνικά που ακούς από τους NPC στο παιχνίδι πραγματικά δίνουν και παίρνουν. Το Skill Tree το οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Origins επιστρέφει ελαφρώς ανανεωμένο και με προσωπικό αγαπημένο να είναι η κλοτσιά του Λεωνίδα από την 300. Σημαντικό ρόλο όπως μας επιβεβαίωσαν στο event μέλη της Ubisoft θα παίξουν και οι ναυμαχίες. Οι ίδιοι το αποκαλούν ως “το δεύτερο σπίτι μας” καθώς θα έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε το πλοίο να κάνουμε recruit κόσμο και όχι μόνο. Αξίζει να πούμε πως οι ναυμαχίες είναι άκρως εντυπωσιακές και ρεαλιστικές και είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

social 31

Πέρα λοιπόν από τα αρνητικά που αναφέραμε παραπάνω τα οποία θεωρούμε δεδομένο πως θα βελτιωθούν ο τίτλος σου δίνει μια πραγματικά ευχάριστη αίσθηση παίζοντας το με μια ελαφρώς ανανεωμένη χρωματική παλέτα με πιο έντονα χρώματα και αυτό είναι κάτι το οποίο προσωπικά με ενθουσίασε πολύ.

Δυστυχώς λόγω μερικών τεχνικών προβλημάτων το αποκλειστικό βίντεο από το event θα το δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες. Τέλος εμείς να πούμε ότι το Assassin;s Creed Odyssey έρχεται στις 5 Οκτωβρίου 2018 σε PS4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed Odyssey

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

5/10/2018