Αφού έχουν περάσει αρκετές μέρες από την κυκλοφορία του επιτυχημένου Overwatch, σίγουρα θα είχατε χρόνο να γνωρίσετε καλύτερα το παιχνίδι.

Αν έχετε κολλήσει με το shooter της Blizzard και σας ενδιαφέρει να βελτιωθείτε, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια απλά tips που θα σας βοηθήσουν άμεσα. Πάμε να τα δούμε!

overwatch videogamer.gr

1. Γίνετε δημιουργικοί με τις κινήσεις σας

Κάποια χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα στο χάρτη και άρα είναι ιδανικοί για να πιάσετε προ εκπλήξεως τους αντιπάλους σας. Η Tracer ή ο Genji π.χ., είναι ότι πρέπει. Χρησιμοποιείστε τις ικανότητες τους και εμφανιστείτε από το πουθενά στην αντίπαλη ομάδα.

2. Εκμεταλλευτείτε τα hitboxes

Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει, τα hitboxes στο Overwatch είναι αρκετά μεγάλα. Σημαδέψτε λίγο προς τα πάνω ή στο πλάι και πάλι θα πετύχετε ένα εύκολο headshot. Εμείς θα προτείναμε ιδιαίτερα το hook chain του Roadhog. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

3. Το hook του Roadhog λειτουργεί σε πολλά πράγματα

Φυσικά θα έχετε ήδη ασχοληθεί αρκετά με την συγκεκριμένη ικανότητα, όμως μην περιορίζεστε σε γρήγορα kills. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να οδηγήσετε τους εχθρούς σας στο κενό ή πάνω σε μια παγίδα.

overwatch videogamer.gr

4. Οι παγίδες και τα turrets χρησιμοποιούν health kits

Αν τοποθετήσετε μια παγίδα ή ένα turret πάνω από ένα health kit θα καταναλώνει αυτό όταν δεχθεί damage. Εάν κάποιος αντίπαλος θελήσει το health kit, είτε θα χάσει πηγαίνοντας καταπάνω του, είτε θα καταστρέψει πρώτα την παγίδα/turret και έτσι θα χάσει το health kit όπως και να 'χει.

5. Μην πλησιάζετε τον νεκρό Junkrat

O Junkrat, όταν πεθαίνει πετάει χειροβομβίδες. Αρκετά απλό: Μην πλησιάζετε!

6. Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον

Καλά είναι τα abilities και οι επιθέσεις, αλλά δεν χρειάζονται μόνο αυτά για να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Πολλοί χάρτες έχουν σημεία που μπορείτε απλά με ένα μικρό damage ή ένα σπρώξιμο να κάνετε τους εχθρούς σας να βρεθούν σε σημεία που δεν θα πρεπε. Ρίξτε τον αντίπαλος σας από τον γκρεμό πχ και κερδίστε ένα γρήγορο kill.

7. Εκμεταλλευτείτε τους Tank ήρωες

Εάν ένας Tank έχει σηκώσει ασπίδα, μείνετε πίσω του. Μπορείτε να πυροβολείτε και ταυτόχρονα να μην παθαίνετε damage. Προφανώς, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσοι παίκτες το παραβλέπουν στην μέση της μάχης.

overwatch videogamer.gr

SOS: Το deflect του Genji λειτουργεί σχεδόν στα πάντα!

Σίγουρα θα έχετε απολαύσει τα οφέλη του deflect ability του Genji. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι λειτουργεί εναντίον σε σχεδόν κάθε επίθεση, ακόμη και στο Dragonstrike του Hanzo. Την επόμενη φορά, δοκιμάστε να στείλετε τους δράκους εναντίον της αντίπαλης ομάδας. Σίγουρα θα είναι κάτι που δεν θα περιμένουν!


Την επόμενη φορά, λοιπόν, δοκιμάστε αυτές τις απλές συμβουλές στο επόμενο παιχνίδι σας στο Overwatch και θα μας θυμηθείτε!

Εσείς έχετε κάποια συμβουλή να προτείνετε στους υπόλοιπους παίκτες; Πείτε μας στα σχόλια!