Η Ανασκόπηση του MSI Challenge - VideoGamer.gr
msichallengereview
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Η Ανασκόπηση του MSI Challenge

Τι ήταν το MSI Challenge; Μετά από 365 ημέρες λειτουργίας, το VideoGamer Greece γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, παρέα με τον μεγάλο χορηγό μας, την MSI Europe, την RedBull και τα Battlenet Internet Stations. Το πρωί της 1ης Οκτωβρίου λοιπόν, στο Battlenet στα Πευκάκια, ξεκίνησε το εορταστικό – και πρώτο μας – event!

Από νωρίς εμείς βρισκόμασταν στο Battlenet στα Πευκάκια, φυσικά για να το γιορτάσουμε και οι ίδιοι για το πρώτο μας event βγάζοντας μερικές φωτογραφίες αλλά και προετοιμάζοντας τα πράγματα και το κλίμα για εσάς.

Τουρνουά League of Legends

Στο τουρνουά του League of Legends δυστυχώς δεν παρεβρέθηκαν όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει συμμετοχή και έτσι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε λίγο το σκηνικό και να το κάνουμε φυσικά όσο καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο που ήταν εκεί. Έπειτα από έναν ωραίο τελικό είχαμε τον νικητή μας ο οποίος εκτός από το χρηματικό έπαθλο που πήρε κέρδισε από την κλήρωση μας και ακουστικά.

Τουρνουά FIFA 16

Περνάμε στο πολύ όμορφο θα λέγαμε τουρνουά του FIFA 16. Το FIFA 16 είχε από ότι φάνηκε πολύ περισσότερη απήχηση και για τον λόγο ότι είχε μεγαλύτερη απήχηση και εσείς αλλά και εμείς περάσαμε καλύτερα. Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά υπήρχε πολύ ανταγωνισμός σε ένα στάδιο αλλά μερικοί παίκτες είχαν ξεχωρίσει από την αρχή.

Αυτοί οι παίκτες φυσικά συνέχισαν και αναμετρήθηκαν και βγήκε ο καλύτερος. Να πούμε ότι και εδώ ο νικητής εκτός από το χρηματικό έπαθλο κέρδισε από την κλήρωση μας ακουστικά.

Οι νικητές του MSI Challenge

Για τον λόγο ότι δεν ήρθαν όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει στο event αυτό λειτούργησε ως θετικό για όλα τα άτομα που ήταν εκεί καθώς είχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν ένα δώρο. Είχαμε αρκετά δώρα για εσάς και χαρήκαμε όπου οι περισσότεροι φύγατε με κάτι στο χέρι.

Η ομάδα

Πάμε στα δικά μας τώρα. Η ομάδα του VideoGamer Greece γέλασε, γνώρισε κόσμο, έκανε νέες γνωριμίες και πέρασε πολύ όμορφα με όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο event.

Ευχαριστούμε πολύ την MSI Europe για την υποστήριξη και τα δωράκια, την Red Bull για τα δροσιστικά ροφήματα και τέλος τα Battlenet Internet Stations για την φιλοξενία του event!

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους ξανά από κοντά στο επόμενο event που θα κάνουμε! Stay tuned!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ