Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα δεν μπορούσα να βρω με σιγουριά κάτι που δεν μου άρεσε και να γράψω για αυτό. Καθημερινά όμως μέχρι αυτή τη στιγμή μια φωνούλα από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου φώναζε συνεχώς ''Nintendo Switch''.

Aυτή η φωνή ολοένα και γινόταν και μεγαλύτερη μέχρι που κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να γράψω για κάτι το οποίο με ενόχλησε κάπως και για εμένα δεν ήταν και η καλύτερη ανακοίνωση. Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν ξύπνησα και φτιάχνοντας το καφεδάκι μου είδα να να βγάζει μια ανακοίνωση βόμβα η Nintendo ότι το απόγευμα θα δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο παρουσίασης του Nintendo Switch.

Κάπου εκεί καταρχάς κάθισα και αναρωτήθηκα γιατί να έκανε κάτι τέτοιο η Nintendo και να μην το άφηνε για την επόμενη μέρα γιατί όλος τυχαίως είχαμε και το reveal trailer του Red Dead Redemption 2 την ίδια μέρα. Σκέφτηκα απλά ότι θα υπήρχε ένας χαμός. Η Rockstar Games είχε ανακοινώσει δύο ημέρες πριν ότι θα κυκλοφορούσε το trailer τότε τι ήθελε η Nintendo να πέσει εκεί.

nintendo

Ήρθε ή ώρα η εταιρεία έβγαλε στο Youtube ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και αυτό ήταν φίλοι μου. Αυτό ήταν το Nintendo Switch. Αυτό που ενόχλησε εμένα ήταν η όλη κίνηση του να ανακοινώσει έτσι ξερά θα έλεγα μια νέα κονσόλα η Nintendo. Θα μπορούσε να μας έχει teaseαρει λίγες ημέρες πριν να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο hype.

Εκτός από αυτό θα μπορούσε να κάνει κάποιο livestream ή κάποιο Nintendo Direct και να μιλήσει λίγο στον κόσμο για αυτό. Μέσα από αυτό το βίντεο λίγο κουραστικό κατά τη γνώμη μου καταλάβαμε πλήρως την ιδεολογία της κονσόλας η οποία και είναι ότι θα μπορείς να παίξεις κυριολεκτικά παντού. Από αυτά που είδα σχετικά με την κονσόλα μπορώ να πω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα ίσως γιατί δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος παρουσίασης.

Η κονσόλα και οι ικανότητες της φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές αν και η Nintendo μας έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα. Αυτό που διαβάσατε παραπάνω φυσικά ήταν η δικιά μου γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα η οποία μπορεί να ταιριάζει με μερικούς αλλά με άλλους όχι.

Θα ήθελα παρακάτω να δω και την δικιά σας άποψη όσο αναφορά την ανακοίνωση του Nintendo Switch. Σας άρεσε; Θα το αγοράσετε; Ήταν αυτός ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης για μια νέα κονσόλα στην αγορά;