Ένας χρόνος VideoGamer Greece - VideoGamer.gr
1year
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Ένας χρόνος VideoGamer Greece

Ήταν Κυριακή πρωί, ακριβώς πριν ένα χρόνο, που μετά από πολύ άγχος και μήνες προετοιμασίας, το VideoGamer Greece γινόταν πραγματικότητα. 5 άνθρωποι, με πολύ άγχος βγήκαν πρώτη φορά μπροστά στο κοινό και έκαναν το πρώτο τους livestream ως VideoGamer Greece. Ήταν μια μέρα που έφερε κοντά μας πολύ κόσμο από περιέργεια, και ακριβώς 365 μέρες αργότερα, οι ίδιοι άνθρωποι, πλαισιωμένοι από νεότερους συντάκτες συνεχίζουν να φέρνουν νέο κόσμο καθημερινά, μέσα από engaging άρθρα, original περιεχόμενο και βέβαια πάντα με το χαλαρό και διασκεδαστικό touch του VideoGamer Greece.

Μέσα σε αυτές τις 365 ημέρες στο VideoGamer Greece έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 2,300 άρθρα, μεταξύ των οποίων reviews, διαγωνισμοί, απόψεις και videos! Συνεχίζουμε να αυξανόμαστε σε πλήθος, τόσο από την πλευρά μας, όσο και σε μέλη, αφού πλέον μετράμε πάνω από 450 εγγεγραμένους χρήστες ενώ η σελίδα μας στο Facebook ξεπέρασε τους 11 χιλιάδες φίλους, στο Twitter τους 1.500 followers, στο YouTube τους 2.600 subscribers, στο Twitch κοντεύουμε τους χίλιους followers και στο νέο μας outlet στο Instagram ξεπεράσαμε τους 300 followers!

Σε αυτόν τον ένα χρόνο επίσης έχουμε προσφέρει 12 καυτούς τίτλους στους VideoGamers of the Month για κάθε μήνα του μηνιαίου μας διαγωνισμού, τίτλους αξίας πάνω από 2.600€ σε Giveaways παρέα με τους συνεργάτες μας. Τέλος στο πάρτι γενεθλίων που είχαμε το Σάββατο που μας πέρασε στα Battlenet στα Πευκάκια, σε συνεργασία με την MSI, την Red Bull και τα Battlenet χαρίσαμε δώρα αξίας άνω των 1,200€ σε gaming hardware και χρηματικά έπαθλα άνω των 300€.

vggr

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, την MSI Europe, την CD Media, την IGE Group, την Enarxis Dynamic Media, την Zegetron SA, το Kinguin, τα Battlenet Internet Stations, καθώς και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες που μας έχουν βοηθήσει να σας φέρνουμε νέο περιεχόμενο, διαγωνισμούς και νέα όλο αυτό το διάστημα!

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τις ιστοσελίδες diagonismos.gr, tixerakias.com, SaveAndWin.gr και e-contest.gr για την αναδημοσιεύσεις  των διαγωνισμών μας καθώς και όλες τις σελίδες στο Facebook και στα υπόλοιπα social media που έκαναν shares και likes στο περιεχόμενο μας!

Τέλος και σημαντικότερο, ευχαριστούμε όλους εσάς, έναν-έναν, για την καθημερινή υποστήριξη σας, τα σχόλια σας, την βοήθεια και την παρέα σας μέσα σε αυτές τις 365 μέρες!

Υπόσχεση δική μας προς εσάς, να είμαστε εδώ για πολύ καιρό ακόμα, να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα, και να κάνουμε το επόμενο βήμα μέσα από εβδομαδιαία shows στο youtube, και από ένα νέο forum που με τον καιρό ελπίζουμε να γίνει κέντρο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ μας!

Πάμε δυνατά για πολλά χρόνια μαζί!

Η ομάδα του VideoGamer Greece,

Πάνος, Γιάννης, Στέλιος, Θανάσης, Σπύρος, Ερμής, Άγγελος, Ιάσονας, Γιώργος, Μιχάλης και Βαγγέλης

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ