Το ακυρωμένο P.T. (Silent Hills) του Hideo Kojima και Guillermo Del Toro φαίνεται πως ”γέννησε” νέες ιδέες για τους developers στην βιομηχανία του gaming.
Έτσι λοιπόν πρόσφατα ένα νέο παιχνίδι τρόμου έχει αρχίσει την χρηματοδότησή του από το Kickstarter, το οποίο θέλει όπως έκανε και το Allison Road έτσι και αυτό θέλει να μοιάσει στο ακυρωμένο P.T.
Το Visage είναι ένα παιχνίδι τρόμου στα πρότυπα του P.T. και αναπτύσσεται από την Sadsquare Studio. H εταιρεία χρειάζεται 35.000 δολάρια για την ανάπτυξή του και το καλό της υπόθεσης είναι πως σχεδόν έχει φτάσει τον στόχο του. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2017.
Πριν δείτε το βίντεο από την Alpha του Visage μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στην σελίδα του τίτλου στο Kickstarter.
Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.