Τέλος το Kickstarter για το Allison Road - VideoGamer.gr
9
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Τέλος το Kickstarter για το Allison Road

Το παιχνίδι Allison Road, ο πνευματικός διάδοχος του βραχύβιου P.T. του Silent Hills, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε την crowdfunding καμπάνια του μέσω του Kickstarter. Ο στόχος ήταν 250,000 λίρες και μέχρι και πρόσφατα, είχε μαζέψει 145,959 λίρες.

Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η Lilith Ltd, η εταιρεία ανάπτυξης, απέσυρε την καμπάνια της στο Kickstarter και υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Team17. Γνωστή για την δημιουργία των παιχνιδιών Worms, η Team17, θα αναλάβει χρέη publisher για το Allison Road.

5

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter: “Αποφασίσαμε να αποσύρουμε την καμπάνια στο Kickstarter για να μπορέσουμε να αφοσιωθούμε 100% σε μια ευκαιρία που θα μας δώσει την δυνατότητα σαν ομάδα να δημιουργήσουμε το καλύτερο παιχνίδι που γίνεται.”

Αφού ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν στην καμπάνια αυτούς τους μήνες, οι δημιουργοί συμπλήρωσαν πως το να δουλέψουν με την εταιρεία Team17 θα τους παρέχει τους πόρους, την υποστήριξη και την εμπειρία που μόνο ένα studio με ιστορία 25 χρόνων μπορεί να προσφέρει.

Παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία αρχικά υπολογιζόταν για τα τέλη του 2016 για PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.