Θα ήταν πολύ φυσικό να δούμε νέο Mario τίτλο στην E3 2017, ανέφερε ο δημιουργός του Shigeru Miyamoto. Όχι μόνο θα δούμε νέο τίτλο, αλλά “ένα νέο είδος Mario“, επίσης.
“Πάντα προκαλούμε τον εαυτό μας για νέες δημιουργίες, οπότε είναι πολύ πιθανό να δείτε ένα νέο είδος Mario σε 1-2 χρόνια,” είπε ο Miyamoto. “Μπορεί στην επόμενη E3 να έχουμε κάτι να μοιραστούμε με τον κόσμο.”
Καθώς η Nintendo προσέλαβε καλές αντιδράσεις για το νέο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ο Miyamoto είπε πως η δημιουργία νέου Mario έρχεται με πολλές και διαφορετικές προκλήσεις.
“Είναι κάπως δύσκολο με τον Mario, επειδή το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η απλότητα και η ευκολία κατανόησης των παιχνιδιών,” πρόσθεσε ο Miyamoto.
Η κυκλοφορία του NX σίγουρα θα ταιριάξει με τις αλλαγές του Mario.