Υψηλά τα κέρδη για την ΕΑ από το επιπλέον περιεχόμενο - VideoGamer.gr
EA
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Υψηλά τα κέρδη για την ΕΑ από το επιπλέον περιεχόμενο

Η ΕΑ είναι γνωστή σαν εταιρεία με το να ”χρεώνει” λίγο παραπάνω απ όσο θα έπρεπε ίσως το επιπλέον περιεχόμενο.

Κάντε ένα διάλειμμα από αυτό που κάνετε για να δείτε κάποια νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα η Electronic Arts. Ο γενικός διευθυντής των οικονομικών της εταιρείας, Blake Jorgensen, αποκάλυψε τα έσοδα της εταιρείας από το επιπλέον περιεχόμενο που έχει στα παιχνίδια της.

Έτσι λοιπόν, τα DLC, τα Season Pass αλλά και τα microtransactions προσφέρουν στην ΕΑ περίπου 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Έχει και συνέχεια όμως. Τα μισά από αυτά δηλαδή περίπου τα 650 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από FIFA Ultimate team.

image.img

Τέλος ο Jorgensen δήλωσε πως αρκετοί είναι οι παίκτες που ξοδεύουν χρήματα στα microtransations έτσι ώστε απλά να κερδίζουν τους αντιπάλους τους.

Πως φάνηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις; Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ