Virtual Reality εμπειρία με το Alien Covenant - VideoGamer.gr
alien covenant poster
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Virtual Reality εμπειρία με το Alien Covenant

Με την εικονική πραγματικότητα να κάνει το ανάστημα της είναι και μια περίοδος για νέες ευκαιρίες αλλά και προσπάθειες που έρχονται να αλλάζουν τη ζωή μας κατά κάποιο τρόπο.

Έπειτα από την κυκλοφορία μερικών Virtual Reality συσκευών πολλές κινηματογραφικές ταινίες μετατρέπονται σε Virtual Reality εμπειρία. Τι σημαίνει αυτό για όσους δεν γνωρίζουν. Συνήθως από τους ίδιους τους σκηνοθέτες η γενικώς άτομα και συντελεστές που έκαναν την ταινία δημιουργούν και ένα κομμάτι όπου είναι κατά κάποιο τρόπο mini game. Έτσι λοιπόν η Fox Inovation Lab ανακοίνωσε μια virual reality εμπειρία για την επερχόμενη sci-fi horror ταινία Alien: Covenant με Ridley Scott να βρίσκεται ως παραγωγός.

aliencovenant2017

Ο Ridley Scott φυσικά είναι ένα άτομο που τα video games τον έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με το Call of Duty να είναι ένα από αυτά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν γνωρίζουμε και πολλά αν και είναι σχετικά νωρίς για αυτό και η Fox Inovation Lab δεν θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Φυσικά μια επιτυχία του εν λόγω project θα μπορούσε να σημαίνει πολλά για την εταιρεία αλλά και για τον ίδιο τον Ridley Scott.

Τέλος να πούμε ότι το Alien: Covenant VR θα κυκλοφορήσει σε Oculus Rift, Playstation VR και HTC Vive.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ