Το The Vanishing of Ethan Carter Redux στο Steam - VideoGamer.gr
TVoEC ScreenShot 02
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το The Vanishing of Ethan Carter Redux στο Steam

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του The Vanishing of Ethan Carter, το παιχνίδι επιστρέφει και μάλιστα καλύτερο από ποτέ. Ας δούμε κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

  • Ενώ η αρχική έκδοση του 2014 πατούσε στην Unreal Engine 3, η ανανεωμένη έκδοση έχει αναπτυχθεί σε Unreal Engine 4 .
  • Επίσης αλλάζει το σύστημα για τα saves. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους παίκτες ήταν ότι το παιχνίδι έκανε save μόνο όταν είχε ολοκληρωθεί μια περιοχή. Πράγμα που σήμαινε ότι σε περίπτωση αποτυχίας ή εξόδου από το παιχνίδι, ο παίκτης έπρεπε να ξαναπαίξει από την αρχή το επίπεδο. Τώρα το παιχνίδι θα κάνει auto-save σχεδόν μετά από κάθε ενέργεια του παίκτη.
  • Τέλος οι δημιουργοί, λαμβάνοντας υπόψιν τα παράπονα κάποιων χρηστών για το κουραστικό manual backtracking του αρχικού παιχνιδιού , τώρα δίνουν τη δυνατότητα για fast travel σε προηγούμενα σημεία του παιχνιδιού σε περίπτωση που ο παίκτης προσπέρασε κάποιο στοιχείο.

Βέβαια εδώ να σημειώσουμε ότι λόγω της μεταφοράς στην UE4 η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα είναι και πιο απαιτητική από την αρχική. Προϋποθέτει Windows 64-bit καθώς και 6GB RAM. Σε περίπτωση που το PC σας δεν διαθέτει τις εν λόγω απαιτήσεις, μπορείτε να παίξετε την original έκδοση του παιχνιδιού χωρίς απώλειες, καθώς από πλευράς ιστορίας, το Redux δεν θα έχει καμία διαφορά με το αρχικό παιχνίδι.

Οι κάτοχοι του παιχνιδιού μπορούν να κατεβάσουν το Redux ως δωρεάν upgrade, ενώ αν κάποιος αγοράσει τώρα το παιχνίδι, θα αποκτήσει και τις δυο εκδόσεις του.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.