Τρομακτικά τα έσοδα για το Red Dead Redemption 2 - VideoGamer.gr
social 13
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Τρομακτικά τα έσοδα για το Red Dead Redemption 2

Η Rockstar Games κυκλοφόρησε το πολυπόθητο Red Dead Redemption 2 και πραγματικά μπορεί να πει κανείς ότι έχει γίνει ένας πανικός. Μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου κόσμος θα αγοράσει με κλειστά τα μάτια ξέροντας φυσικά ότι προέρχεται από μια εταιρεία που έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές.

725 εκατομμύρια λοιπόν τα έσοδα του Red Dead Redemption 2 για το πρώτο τριήμερο με το παιχνίδι να σπάει το ρεκόρ ψυχαγωγίας καθώς είναι το μεγαλύτερο “άνοιγμα” που έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι ή ταινία. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το νούμερο αφορά μόνο τις retail πωλήσεις οπότε δεν έχουμε εικόνα για το τι γίνεται στο ψηφιακό κομμάτι. Παραδόξως μπορεί το GTA V να είχε ένα δισεκατομμύριο όμως εκείνο κιόλας είχε κυκλοφορήσει Τρίτη και τα κριτήρια είναι διαφορετικά.

Επίσης το Red Dead Redemption 2 έχει τις μεγαλύτερο launch που έχει κάνει ποτέ παιχνίδι στο PSN. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας έχει γίνει και εκεί ένας χαμός. Μένει να δούμε και τις συνολικές παιχνίδι του τίτλου σύντομα οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Red Dead Redemption 2

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

Fall 2017