Το Triad Wars ετοιμάζεται για κλείσιμο προς το τέλος του μήνα - VideoGamer.gr
46553 1 ecd5f734841
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Triad Wars ετοιμάζεται για κλείσιμο προς το τέλος του μήνα

Έπειτα από ανακοίνωση της United Front Games, το Online Multiplayer Spin-Off του Sleeping Dogs, Triad Wars, ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά στις 20 Ιανουαρίου.

Δυστυχώς η εταιρία δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κοινού, που το πιθανότερο είναι να περίμεναν μια online έκδοση του Sleeping Dogs, από τη στιγμή που το παιχνίδι μπήκε σε Beta στα PC από τις αρχές του 2015.

triad_wars_5[1]

Το παιχνίδι θα λειτουργεί κανονικά μέχρι το κλείσιμο του, με τη μόνη διαφορά πως δεν θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε χρυσό από το in-game store. Αν στα περιεχόμενα σας έχετε κάμποσο, μην διστάσετε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, σύμφωνα με τους developers.

“Για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε τις τελευταίες εβδομάδες του τίτλου, θα δίνουμε το χρυσό δωρεάν και θα δημοσιεύσουμε συνεχώς σχετικά με το πως να σας επιστραφούν τα χρήματα από αχρησιμοποίητο χρυσό,” ανέφερε η United Front Games. “Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την δοκιμή, ανταπόκριση και υποστήριξη στον τίτλο!”

triad_wars_4[1]

Δυστυχώς η προσπάθεια της εταιρίας για επέκταση του σύμπαντος του Sleeping Dogs με το Triad Wars απέτυχε, απογοητεύοντας τους λίγους που αγάπησαν τον τίτλο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ