Το trailer για το Call of Cthulhu προκαλεί ανατριχίλα - VideoGamer.gr
callofcthulhu cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Το trailer για το Call of Cthulhu προκαλεί ανατριχίλα

Ένα νέο trailer δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα για το Call of Cthulhu, τον νέο horror τίτλο που θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία Cyanide. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό τίτλο που θα έρθει μέσα στην χρονιά για το PS4, το Xbox One και το PC και θα σας παγώσει το αίμα!

Call of Cthulhu

Call of Cthulhu, το horror role playing game που θα σας καθηλώσει!

H ιστορία του συγκεκριμένου project από την Cyanide περιστρέφεται γύρω από τον Edward Pierce, o οποίος αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον θάνατο μίας διακεκριμένης καλλιτέχνιδας και της οικογένειάς της, ο οποίος προέκυψε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε ένα απομονωμένο νησί. Στην διάρκεια των ερευνών του, o Edward Pierce παλεύει να διατηρήσει την ψυχοσύνθεσή του άθικτη, σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον όπου η παράνοια βασιλεύει και ο ίδιος αρχίζει να αμφισβητεί αν τα όσα βλέπει είναι αληθινά ή αν έχει αρχίσει να οδηγείται στην τρέλα! Πρόκειται για έναν τίτλο ο οποίος αν συνδυάσει με επιτυχία τα role playing στοιχεία με την horror ατμόσφαιρα, θα δώσει νέα πνοή στα παιχνίδια αυτού του είδους!

Στο ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό trailer που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον κεντρικό πρωταγωνιστή του νέου τίτλου της Cyanide, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Call of Cthulhu θα μας απασχολήσει στο επόμενο διάστημα, αν κρίνουμε από αυτό το πρώτο δείγμα!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA