Τέλος του 2016 η κυκλοφορία του Rise of the Tomb Raider για το Playstation 4 σύμφωνα με το Amazon - VideoGamer.gr
horizontal rottr preview
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Τέλος του 2016 η κυκλοφορία του Rise of the Tomb Raider για το Playstation 4 σύμφωνα με το Amazon

Πριν από ένα μήνα περίπου το Rise of the Tomb Raider κυκλοφόρησε για το Xbox One. Οι πωλήσεις του παιχνιδιού μέχρι σήμερα είναι χαμηλές για αρκετούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι ίσως το ότι η κυκλοφορία του, συμπίπτει την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του Fallout 4 (ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς). Ωστόσο, ένας ακόμα λόγος, είναι ότι το Rise of the Tomb Raider ήταν timed exclusive τίτλος, που σημαίνει πως κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Xbox One και όχι στο Playstation 4 και τους υπολογιστές για ένα χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πολλά ελληνικά και ξένα websites, το Amazon έκανε μια καταχώρηση για το Rise of the Tomb Raider με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 29 Ιανουαρίου για το PC. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύει αυτή η καταχώρηση διότι έχει αφαιρεθεί αυτήν την στιγμή από το site του Amazon. Την ίδια στιγμή όμως, θα βρούμε μια άλλη καταχώρηση για το Playstation 4 cvxzfvxcvxcv

Φαίνεται πως το Amazon προτρέχει και καταχωρεί ημερομηνίες κυκλοφορίας του Rise of the Tomb Raider για δεύτερη φορά, όχι μόνο για την έκδοση του υπολογιστή αλλά και για το Playstation 4. H ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται να είναι στις 30 Δεκεμβρίου 2016. Αναμενόμενο ήταν η κυκλοφορία της έκδοσης για το Playstation 4 να είναι αργότερα και από αυτήν  του PC, μιας και η κονσόλα της Sony αποτελεί κύριο ανταγωνιστή της Microsoft.

Να θυμίσουμε πως τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει και το Baba Yaga DLC για το Rise of the Tomb Raider.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rise of the Tomb Raider

Για: PC, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/11/2015