Τον Φεβρουάριο το Rocket League στο Xbox One - VideoGamer.gr
rktleg
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Τον Φεβρουάριο το Rocket League στο Xbox One

H Psyonix ανακοίνωσε σήμερα, πως το διάσημο παιχνίδι Rocket League θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One τον Φεβρουάριο του 2016. Η έκδοση για το Xbox One θα έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, upgrades και περιεχόμενο με τις εκδόσεις που υπάρχουν στο Playstation 4 και PC, αλλά θα περιέχει και μερικά ακόμα πράγματα όπως Xbox One exclusive Battle-Cars, ένα Halo “Hogsticker” και μια εναλλακτική έκδοση του Warthog Force Application Vehicle. Επίσης θα κυκλοφορήσει το Gears of War “Armadillo”, που είναι ένα Armored Personal Carrier.

Επίσης να αναφέρουμε πως το Rocket League ήταν υποψήφιο για τους τίτλους Best Multiplayer Game, Best Independent Game και Best Sports/Racing Game στα Game Awards. Κέρδισε τους τίτλους:

  • Best Independent Game 
  • Best Sports/Racing Game

 

Ωστόσο το DLC Back to the Future – Car Pack δεν θα είναι διαθέσιμο μαζί με το παιχνίδι, αλλά θα μπορείτε να το αγοράσετε ως day-one DLC.

O Dave Hagewood, CEO και Studio Director της Psyonix ανέφερε:

“Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε κρατώντας πάντα την προσοχή μας στον πυρήνα των βασικών στοιχείων του Rocket League. Με την καινούργια μας έκδοση για το Xbox One, οι fans δεν πρόκειται να λάβουν μόνο καλά exclusives και καλή ποιότητα, αλλά και μια multiplayer εμπειρία που δημιούργησε πάθος ανάμεσα στο Rocket League και τους παίχτες.”

Η έκδοση για το Xbox One θα περιλαμβάνει:

  • Exclusive Battle-Cars: 16 αυτοκίνητα + 2 καινούργια Xbox One exclusives (The Halo “HogSticker”, την εναλλακτική έκδοση του Warthog και το Gears of War “Armadillo”)
  • Garage Customization Items: Πάνω από 400 διαφορετικά κομμάτια μεταξύ άλλων καινούργιοι τύποι μπογιάς, ζάντες και Rocket Trails.
  • Καινούργιες πίστες όπως το DFH Stadium, Beckwith Park, Mannfield, Urban Station και Utopia Coliseum.
  • Για το multiplayer θα έχετε τις επιλογές για 4-Player Splitscreen, 8-Player Online, Ranked και Unranked Play και πολλά ακόμα.
  • Game Modes όπως Exhibition 1v1, 2v2, 3v3 και 4v4, καθώς επίσης το Unfair Mode (1v2, 1v3 και 1v4).
  • Περισσότερα χαρακτηριστικά όπως το Replay Viewer, Customizable controls και θα μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι σας αλλάζοντας πράγματα όπως Ball Type, Ball Speed και Boost Strength.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rocket League

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/07/2015