Το Twitch προσθέτει δύο νέες επιλογές συνδρομής - VideoGamer.gr
twitch ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το Twitch προσθέτει δύο νέες επιλογές συνδρομής

Οι συνδρομητές των καναλιών ζωντανούς ροής του Twitch, θα είναι σύντομα σε θέση να δώσουν στους αγαπημένους τους Streamers κάτι λίγο περισσότερο, ενώ θα πάρουν πίσω ως αντάλλαγμα, για αυτή τους κίνηση δωρεάς, κάτι λίγο περισσότερο, μια τακτική δούναι και λαβείν από την εταιρεία.

Μέχρι στιγμής, το Twitch επιτρέπει στους οπαδούς (fans) να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους Streamers, με συνδρομητική μηνιαία εγγραφή, στο ποσό των $ 4,99. Ωστόσο, σύντομα η υπηρεσία ζωντανής συνεχούς ροής θα παρέχει αυξημένες βαθμίδες για την επιλογή μηνιαίας συνδρομής.

Τα νέα επίπεδα που θα διατεθούν, κοστολογούνται με τιμές $ 9,99 και $ 24,99, επιπλέον του ποσού της βασικής συνδρομητικής επιλογής των 4,99 δολαρίων. Οι νέες χρηματικές βαθμίδες θα επιτρέψουν στους Streamers να στέλνουν προσαρμοσμένα μηνύματα στην κοινότητα των οπαδών τους, ενώ θα υπάρξουν και άλλα δύο προνόμια που θα παρέχονται από τις δύο νέες επιλογές.

C9uUM0RXUAM8_A-

Με την προσθήκη αυτών των επιλογών, οι θεατές θα μπορούν να προσφέρουν αποκλειστικά emotes στο chat, με τα κανάλια ζωντανούς ροής να μπορούν να ξεκλειδώσουν και να κάνουν διαθέσιμα στους οπαδούς τους περισσότερα προσαρμοσμένα emotes. Με την συνδρομητική εγγραφή των 9.99 δολαρίων θα ξεκλειδώνονται 2 Subscriber Counts, ενώ με την εγγραφή σας στην επιλογή των $ 24.99 θα ξεκλειδώνονται, αντίστοιχα, 6 Subscriber Counts.

Επιπρόσθετα, η Amazon, η εταιρεία πίσω από το Twitch, τόνισε ότι τις ερχόμενες εβδομάδες, αυτές οι επιλογές θα κυκλοφορήσουν σε μια έκδοση beta και οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μόνο για τα συνεργαζόμενα κανάλια. Νέα κανάλια θα προστίθενται τακτικά σε εβδομαδιαία βάση.

Ποια η γνώμη σας για αυτή την κίνηση του Twitch να προσφέρει 2 νέες, πιο ακριβές επιλογές μηνιαίας συνδρομής για τα Streaming κανάλια; Εσείς, είστε σε θέση να διαθέσετε το αυξημένο κόμιστρο για τις 2 νέες αυτές βαθμίδες; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ