Το The Last Guardian θα τρέχει στα 60fps στο PS5 - VideoGamer.gr
TheLastGuardian 9
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το The Last Guardian θα τρέχει στα 60fps στο PS5

Το The Last Guardian φαίνεται πως είναι σίγουρα πιο αναβαθμισμένο στην νέα γενιά όμως μια με μικρή διαφορά. Ποια είναι αυτή θα το μάθετε παρακάτω. Αρχικά να πούμε πως μετά τα πολλά παράπονα που είχαν γίνει για το The Last Guardian και την λειτουργία του τίτλου στο PS4 με τα drops στα fps να φτάνουν μέχρι και στα 10 και γενικότερα να κυμαίνεται στα 20 με 30 fps, πλέον πάμε στα 60fps στην νέα γενιά όμως με μια μικρή λεπτομέρεια.

Εφόσον έχετε αγοράσει το παιχνίδι σε φυσική μόνο τότε θα έχετε την δυνατότητα να δείτε το παιχνίδι να τρέχει στα 60fps στο PS5 και αυτό σύμφωνα έναν Youtuber που το ανακάλυψε όλο αυτό. Πλέον λοιπόν αφού θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε το παιχνίδι στο PS5 μέσω backwards compatibility θα μπορείτε να ”απολαύσετε” 60fps μόνο αν έχετε το δισκάκι του τίτλου. Αν από την άλλη η αγορά του τίτλου έχει γίνει ψηφιακά τότε μιλάμε πως θα τρέχει όπως και στο PS4 Pro που ήταν σταθερά στα 30fps περίπου.

Την εν λόγω ανακάλυψη μπορείτε και εσείς να την δείτε παρακάτω ενώ το όλο θέμα το επιβεβαίωσε το Digital Foundry του EuroGamer.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last Guardian

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

7/12/16