To Tekken: Bloodline έρχεται στο Netflix - VideoGamer.gr
Tekken Bloodline Heihachi Jin 1024x576 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Tekken: Bloodline έρχεται στο Netflix

Στο Netflix τα τελευταία χρόνια είχαμε γνωστές σειρές από Video games να μεταφέρονται στην γνωστή πλατφόρμα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Κάποια από αυτά κιόλας ήταν τα League of Legends Arcane, Castlevania και φυσικά The Witcher. Πλέον έχουμε να περιμένουμε και την άφιξη του Tekken: Bloodline μετά από ανακοίνωση του Netflix.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω trailer η σειρά θα εστιάσει στον γνωστό Jin Kazama που είδαμε για πρώτη φορά στο Tekken 3 o οποίος έχει σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του από τον Orge.  Φυσικά μέσα από αυτά που θα δούμε η κατάληξη της σειράς είναι να δούμε τον Jin στο απόλυτο τουρνουά του Tekken, γνωστό και ως King of Iron Fist Τournament όπου φυσικά θα δούμε και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από τα παιχνίδια όπως King, Paul Phoenix αλλά και κάποιους ακόμη που μάθαμε από το Tekken 7.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο που έχουμε μέσα στη χρονιά καθώς μην ξεχνάμε πως έχουμε και το επερχόμενο Resident Evil. Όσο για το Tekken ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Mortal Kombat 11

Για: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

23/4/2019