Το Star Wars Battlefront ξεκινάει - VideoGamer.gr
07 pFijDae
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το Star Wars Battlefront ξεκινάει

To Star Wars Battlefront ήρθε επιτέλους, και από σήμερα και μετά έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε πλευρά ανάμεσα στην Αυτοκρατορία και την Συμμαχία, και να βοηθήσουμε στον Πόλεμο των Άστρων.

Η DICE και η EA κυκλοφορούν σήμερα τον πολυαναμενόμενο τίτλο τους, με ελπίδες – που μάλλον είναι και βάσιμες – να μαγέψουν τους παίκτες σε όλο τον πλανήτη, και να τους κρατήσουν σε συνεχή πόλεμο μεταξύ τους, στα πεδία μάχης του γαλαξία του George Lucas.

Μπορούμε να παίξουμε ως ένας από τους εικονικούς χαρακτήρες των ταινιών, σε 4 διαφορετικούς πλανήτες ορόσημα, να πάρουμε τον έλεγχο γνωστών οχημάτων και διαστημοπλοίων, και όλα αυτά σε επικές μάχες 20 και 40 ατόμων. Ένα είναι σίγουρο. Ο γαλαξίας θα κατακλυστεί από μάχες!

Η Standard έκδοση του Star Wars Battlefront είναι διαθέσιμη στην τιμή των 59.99€ για PC και μπορείτε να την βρείτε στο Origin, ενώ για τα PS4 και Xbox One κοστίζει 69.99€.

Τέλος για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν επίσης οι Deluxe Edition στα 69,99€ για PC και 79,99€ για PS4 και Xbox One, όπως επίσης και η Ultimate Edition που κοστίζει 119,98€ για PC και 129,98€ για PS4 και Xbox One.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ