Το Shovel Knight θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch - VideoGamer.gr
shovel knight cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Το Shovel Knight θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Yacht Club Games, ο τίτλος Shovel Knight θα κυκλοφορήσει και για την νέα κονσόλα της Nintendo, Switch. Το νέο έγινε γνωστό από την εταιρεία σήμερα, ανακοινώνοντας παράλληλα την απόφασή της να επανακυκλοφορήσει ο τίτλος με νέα ονομασία!

shovel knight

Shovel Knight: Treasure Trove η νέα ονομασία για την κυκλοφορία του τίτλου στο Switch!

Η νέα ονομασία του παιχνιδιού δεν είναι η μόνη αλλαγή που έρχεται, καθώς το παιχνίδι θα περιλαμβάνει όχι μόνο τον πυρήνα του αρχικού τίτλου, αλλά και όλα τα updates καθώς και το extra περιεχόμενο που έχει προστεθεί έως τώρα στο παιχνίδι Shovel Knight. Όσοι είναι ήδη κάτοχοι του συγκεκριμένου τίτλου (στις υπόλοιπες πλατφόρμες) είναι σαν να κατέχουν ήδη τον τίτλο Treasure Trove, λαμβάνοντας κανονικά όλα τα updates καθώς και το δωρεάν επιπλέον περιεχόμενο που θα γίνει διαθέσιμο στο μέλλον.

Το ενδιαφέρον με την νέα προσέγγιση που υιοθετεί η Yacht Club Games για τον τίτλο της είναι η δυνατότητα των χρηστών να αγοράζουν μεμονωμένα συγκεκριμένα campaigns του Shovel Knight, τα οποία θα μπορούν να τα παίζουν σαν κανονικούς τίτλους χωρίς να προαπαιτείται να έχουν προβεί στην αγορά του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις κονσόλες, συμπεριλαμβανομένου και του Switch, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα να παίξουν τα Shovel of Hope, Plague of Shadows και Specter of Torment μεμονωμένα, σαν αυτόνομους τίτλους! ‘Πρόκειται για μία κίνηση που σίγουρα θα επιτρέψει σε περισσότερους παίκτες να δοκιμάσουν τον τίτλο μας. Το να προσφέρουμε campaigns του Shovel Knight σαν αυτόνομα παιχνίδια είναι μία πολύ οικονομική αλλά και διασκεδαστική επιλογή για όλους τους gamers που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό‘, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

shovel knight 1

Άλλος ένας τίτλος λοιπόν εμφανίζεται στο line up για την νέα κονσόλα της Nintendo, Switch, μένει να δούμε αν το Shovel Knight: Treasure Cove θα έχει την απήχηση που αναμένουν οι υπεύθυνοι της Yacht Club Games.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ