Δυστυχώς πολλοί εκεί έξω δεν έχουν και πολύ ακουστά την σειρά Shadow Warrior και λέω δυστυχώς καθώς είναι από εκείνα τα παιχνίδια που είναι διαμάντια για την βιομηχανία και παιρνούν απαρατήρητα.

Έτσι λοιπόν ότι ότι φαίνεται θα είναι και το Shadow Warrior 3 που έχει ανακοινωθεί και έρχεται για PC και μετά σε κονσόλες όπως γνωρίζουμε για την ώρα. Ένας ακόμη τίτλος με πολύ χρώμα σε ένα λίγο διαφορετικό setting από αυτά που έχουμε συνηθίσει με τους δαίμονες του πρωταγωνιστεί μας να μπαίνουν για ακόμη μια φορά στο δρόμο μας. Η περιπέτεια του Lo Wang λοιπόν θα έρθει μέσα στο 2021 και πραγματικά περιμένουμε με ανυπομονησία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα gameplay trailer που έχει έρθει στη δημοσιότητα από το παιχνίδια για να πάρετε μια μικρή γεύση από τον κόσμο του.

Η Devolver Digital φαίνεται πως δίνει έμφαση στο χλευασμό για ακόμη μια φορά και προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Πέρα από το γεγονός πως ο τίτλος θυμίζει Doom σε μεγάλο βαθμό αλλά και τα σχόλια που έκανε ο Deadpool όταν σκοτώνει τους εχθρούς του.