To Resident Evil 8 θα είναι το τρομαχτικότερο της σειράς - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Resident Evil 8 θα είναι το τρομαχτικότερο της σειράς

Καλά τα Resident Evil 2 και 3 Remake αλλά σαν τα το να δούμε το επερχόμενο Resident Evil 8 σε καμία περίπτωση δεν είναι. Το παιχνίδι αν με ρώταγε κανείς προσωπικά το περιμένουμε πως και πως από τότε που βγήκε το Resident Evil VII καθώς πρόσφερε μια νέα πνοή στην σειρά και σίγουρα ήταν κάτι πολύ καλό στο σύνολο.

Έτσι λοιπόν όσο περνάει ο καιρός οι φήμες οργιάζουν γύρω από την ανακοίνωση και παρουσίαση του επόμενου τίτλου Resident Evil 8. Πραγματικά οι φήμες εκεί έξω οργιάζουν με το παιχνίδι να λέγεται πως θα είναι το καλύτερο της σειράς και το πιο σκοτεινό της σειράς. Θέλουμε πολύ να το δούμε αυτό καθώς και το Resident Evil VII πρόσφερε αρκετό τρόμο και επειδή ο τίτλος θα κυμαίνεται στα ίδια πρότυπα, μένει να δούμε τι ακόμη καλύτερο θα κάνουν.

Τέλος να πούμε πως υπάρχουν έντονες φήμες πως ο Chris Redfield θα είναι και villain στο επερχόμενο παιχνίδι και θα δούμε μια κάπως διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα. Σίγουρα πολλά από αυτά που λέγονται είναι εικασίες όμως περιμένουμε πως και πως την ανακοίνωση του. Πολλοί λένε πως θα δούμε κάτι από τον τίτλο στο επερχόμενο event της Sony 11 Ιουνίου οπότε εσείς μείνετε συντονισμένοι. Ας ελπίσουμε η Capcom να μας δώσει και άλλο ένα διαμάντι.

the geek Resident Evil 8 1 1 664x335

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016