Η Rockstar Games με μια άκρως ξαφνική είδηση έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Red Dead Redemption 2 η οποία και είναι 5 Νοεμβρίου για πολλές υπηρεσίες και Launchers εκτός Steam. Με πολλές αναβαθμίσεις έρχεται λοιπόν η έκδοση για PC με bonuses να έρχονται σε όσους κατεβάσουν το παιχνίδι από το Rockstar Games Launcher.

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν και δύο δωρεάν παιχνίδια από τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Max Payne 3 και L.A. Noire: The Complete Edition. Στα Pre-order bonuses θα έχουμε και τα Outlaw Survival Kit, War Horse, Treasure Map, Cash Bonus αλλά και 50 Gold Bars για το Red Dead Online. O τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στο Epic Games Store, Humble Store, Gamestop αλλά και άλλους ψηφιακούς διανομείς.

Όσο για το Steam το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και έπειτα χωρίς ακόμη να έχει δοθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσημο λοιπόν το παιχνίδι και σε PC και αρκετά πιο σύντομα ίσως από ότι μπορεί να φανταζόμασταν.