Το Red Dead Redemption 2 έχει μια τεράστια γκάμα όπλων - VideoGamer.gr
Το Red Dead Redemption 2 έχει μια τεράστια γκάμα όπλων
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Red Dead Redemption 2 έχει μια τεράστια γκάμα όπλων

Η Rockstar αποκάλυψε ότι το Red Dead Redemption 2 θα διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα με πάνω από 50 μοναδικά όπλα.

Το οπλοστάσιο του παιχνιδιού θα επωφεληθεί επίσης από ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής και οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια, την εμβέλεια και τη ζημιά του όπλου, επιλέγοντας μια ποικιλία διαφορετικών τύπων πυρομαχικών.

Όσον αφορά τα όπλα, θα πάρετε τα χέρια σας σε ένα ευρύ φάσμα καταστροφικής δύναμης πυρός, περιλαμβανομένων revolvers, τουφεκιών και κυνηγετικών όπλων. Επιπλέον, τα μέταλλα, το ξύλο και τα βερνίκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στο όπλο σας ένα οπτικό makeover, ενώ οι λαβές, τα πεδία και τα στόχευστρα θα βελτιώσουν τα διάφορα χαρακτηριστικά για κάθε όπλο.

Λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα εργαλεία σας είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρίζοντας και λιπαρώντας. Τα όπλα που χρησιμοποιούνται συχνά θα λειτουργούν καλύτερα από αυτά που παραμελούνται, προκαλώντας την υποβάθμιση τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar.

Μου ακούγεται σαν να σχηματίζεις έναν συναισθηματικό δεσμό με το υπερκείμενο όπλο σου, σαν το άλογό σου. Μου αρέσει η ιδέα να καλέσω το περίστροφο μου “Daisy”.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Red Dead Redemption 2

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

Fall 2017