Το PS4 ξεπερνάει τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το PS4 ξεπερνάει τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις

Το PlayStation 4 έχει κάνει συνολικά 30,2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως όπως ανακοίνωσε η Sony. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο μετά τα δεύτερα γενέθλια της κονσόλας, και εντυπωσιάζει με την προτίμηση που δείχνει ο κόσμος προς την Sony.

“Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που οι gamers ανά τον κόσμο συνεχίζουν να προτιμούν το PS4 σαν το καλύτερο μέσο για gaming εδώ και δύο χρόνια”, είπε ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment, Andrew House, ενώ συμπλήρωσε: “Δεσμευόμαστε να φέρουμε ακόμα περισσότερα games και υπηρεσίες διασκέδασης στους χρήστες παγκοσμίως. Χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας, το PS4 συνεχίζει να είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα για games και καινοτομίες στον χώρο του interactive entertainment”

ps4-headset-1200x675

Το παραπάνω νούμερο σημαίνει πως το PS4 έχει κάνει σχεδόν 5 εκατομμύρια πωλήσεις από τον Ιούνιο και μετά, όπου η Sony είχε ανακοινώσει τις 25,3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Δυστυχώς η Microsoft δεν μας έχει δώσει στοιχεία πωλήσεων για το Xbox One, για πάνω από έναν χρόνο, και έτσι δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δύο συστήματα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ