Το πρώτο teaser trailer για το Project Resistance είναι εδώ - VideoGamer.gr
projectresistance
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το πρώτο teaser trailer για το Project Resistance είναι εδώ

Το Project Resistance από φήμη έγινε πραγματικότητα καθώς πριν λίγες μέρες η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ημερομηνία αποκάλυψης του τίτλου και έτσι και έγινε λοιπόν. Πριν από μερικές ώρες πήραμε το πρώτο επίσημο teaser trailer του τίτλου σε CGI μορφή όπως ήταν και αναμενόμενο.

Είδαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων να είναι ίσως εγκλωβισμένη σε ένα εργαστήριο όπου ένας άνθρωπος είναι αυτό που κινεί τα πάντα και τους βάζει εμπόδια γνωστούς εχθρούς, mutants από το σύμπαν του Resident Evil. Το trailer κλείνει με τον μυστήριο άνθρωπο πίσω από τις κάμερες να βγάζει στο ¨παιχνίδι¨στον Mr X. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να δούμε gameplay και να καταλάβουμε τι παιχνίδι θα είναι. Θα μπορούσε να πει κανείς πως μοιάζει και με asymmetrical survival horror του τύπου Dead by Daylight ή Friday the 13th όπου θα είναι τέσσερις παίκτες από την μία πλευρά και από την άλλη κάποιος θα χειρίζεται τον MR X. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι και κάποια remake από το Resident Evil Outbreak. To μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για έναν four player co-op τίτλο με περισσότερες πληροφορίες να έρχονται στην Tokyo Game Show 2019 σε λίγες ημέρες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο teaser trailer του Project Resistance της Capcom. Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA