Πλέον όλοι οι κάτοχοι του Assassin's Creed Odyssey μπορούν να κατεβάσουν το patch 1.0.6, μεγέθους 3.55 GB για το PC και 4.1 GB για τις κονσόλες.

Με αυτό το patch τίθεται σε εφαρμογή, με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, το "games as a service" πλάνο της Ubisoft για τον τελευταίο τίτλο της πασίγνωστης σειράς. Αυτό σημαίνει πως η πρώτη αποστολή της σειράς αποστολών The Tales of Greece είναι διαθέσιμη έχοντας τίτλο The Show Must Go On και διάρκεια 30-40 λεπτά.

Πέραν αυτού, προστίθεται η δυνατότητα να κατασκευάζετε βέλη με το πάτημα ενός κουμπιού, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την χρήση τόξου στο παιχνίδι. Επιπλέον, βελτιώθηκε το Mercenary Menu, καθώς μπορείτε να δείτε πιο εύκολα πληροφορίες που αφορούν το rank σας ανάμεσα στους άλλους "μίσθιους", αλλά και τα έπαθλα που σας αναλογούν.

Φυσικά, όπως κάθε άλλο patch περιέχονται βελτιώσεις -μικρές και μεγάλες- σε bugs, στην AI των χαρακτήρων και σε πολλά άλλα.Τα patch notes περιέχουν SPOILERS, παρόλαυτα οι τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρουν αναλυτικά εδώ.

Αναμένουμε ακόμα περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο με τις υπόλοιπες αποστολές The Tales of Greece, αλλά και την έναρξη των αποστολών του Season Pass, το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή των €39.99.

Το Assassin's Creed Odyssey κυκλοφορεί για PC, PS4 και XboxOne και αν θέλετε να διαβάσετε τη γνώμη μας για το παιχνίδι, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Για περισσότερα νέα, ειδήσεις και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece!