To πρώτο Gameplay βίντεο για το Cyberpunk 2077 είναι εδώ! - VideoGamer.gr
Cyberpunk
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To πρώτο Gameplay βίντεο για το Cyberpunk 2077 είναι εδώ!

Το Cyberpunk 2077 κέρδισε τις εντυπώσεις στην φετινή E3 2018 με ένα άκρως εντυπωσιακό trailer του τίτλου το οποίο θύμιζε ένα GTA βέβαια σε μια άλλη εποχή την οποία και λατρεύουμε. Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της E3 2018 η CD Project Red προτίμησε να δείξει ένα gameplay όμως και σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Πλέον ερχόμαστε στο σήμερα με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο Gameplay βίντεο του τίτλου το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μέσα από ένα stream λοιπόν έχουμε ένα gameplay βίντεο συνολικής διάρκειας 48 λεπτών όπου η εταιρεία μας κάνει μια μικρή εισαγωγή από το τι να περιμένουμε στο Cyberpunk 2077.

H CD Project Red μας μιλάει για έναν άκρως ζωντανό κόσμο στο παιχνίδι με πολλές λεπτομέρειες τις οποίες κιόλας μπορούμε να παρατηρήσουμε και στο εν λόγω βίντεο. Ένα first person role-playing game που θα μας βάλει κατευθείαν στο σύμπαν του παιχνιδιού όπως δηλώνει και η εταιρεία. Έξυπνο, διασκεδαστικό, ατμοσφαιρικό με πολύ δράση και ένα πανέμορφο κόσμο το Cyberpunk 2077 είναι σίγουρα μία από τις κυκλοφορίες που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Περιμένουμε να ακούσουμε στα σχόλια πως σας φαίνεται εσάς ο τίτλος γιατί νομίζω την δικιά μας άποψη την έχετε καταλάβει.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ