Το DC Fandome ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πραγματικά η DC μας άφησε άφωνους με όλες τις ανακοινώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα όμως εδώ είμαστε λίγο να εξετάσουμε το Gotham Knights. Aρχικά επειδή πολύς ήταν ο κόσμος που παραπονέθηκε για τον λόγο που δεν παίρνουμε Batman σε αυτό η εταιρεία δήλωσε και επίσημα πως μιλάμε περισσότερο για μια spinn-off εμπειρία μετά τα χρόνια του Batman.

Αναλαμβάνουμε το ρόλο των Robin, BatGirl, NightWing και Red Hood όπου όπως καταλαβαίνετε και εσείς ο καθένας τους έχει τις δικές του ικανότητες αλλά και skill tree. Ο κάθε χαρακτήρας θα μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά τους εχθρούς και το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί και co-op αλλά και τελείως ως single player. To Co-op επίσης από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα είναι μέχρι δύο άτομα που θα μπορούν να παίξουν την ίδια στιγμή.

Φυσικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς εχθρούς της Gotham και στο πρώτο gameplay βίντεο το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω έχουμε και τον Mr. Freeze. Σίγουρα μένει να δούμε και άλλους στο μέλλον. Τέλος εμείς να σας ενημερώσουμε πως το Gotham Knights αναπτύσσεται από την WB Games Montreal που έκανε και το Arkham Origins. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα το δούμε μέχρι και τα μέσα του 2021 οπότε έχουμε ακόμη υπομονή να κάνουμε.