Το πρώτο Cinematic του Assassin's Creed Valhalla είναι εδώ! - VideoGamer.gr
EW3GS 4XkAA ffB
· Γράφει ο Φάνης Καραμήτσος

Το πρώτο Cinematic του Assassin’s Creed Valhalla είναι εδώ!

‘Α ρε άτιμη Ubisoft όσο και να με ξενερώνεις ώρες ώρες, με τα cinematic σου με “αρρωσταίνεις”!  “It is the way of prophecy only to be understood when it has happened, and it is too late to change it.” Αυτή η φράση του μάντη από την σειρά Vikings μου τριγύριζε στο μυαλό καθώς έβλεπα το cinematic του Assassin’s Creed Valhalla. Μετά λοιπόν από τόσες φήμες και διαρροές επιβεβαιώθηκε μια και καλή, ότι το καινούριο Assassin’s Creed θα ακολουθήσει τα επιβλητικά καράβια των Vikings στις κατακτήσεις στους.

Το παιχνίδι αντλεί σίγουρα ιδέες απο την γνωστή σειρά, καθώς όπως μπορούμε να δούμε το χωριό τους μοιάζει πάρα πολύ στο Kattegat. Μια περιοχή που καταλαμβάνει τα παράλια της Νορβηγίας, την Δανία και την θάλασσα αναμεσά τους. Από εκεί οι Vikings γύρω στο 793 μ.Χ επεκτάθηκαν σε πάρα πολλές περιοχές όπως η Βρετανια, τα παράλια της Γαλλίας μέχρι το Παρίσι και στους επόμενους αιώνες εξερεύνησαν και πιο βαθιά στην Ευρώπη. Ήταν επίσης οι πρώτοι που φτάσανε στα παράλια της Αμερικής, πριν τον Κολομβο. Το παιχνίδι το πιθανότερο είναι να διαδραματίζετε τις πρώτες δεκαετίες που άρχισαν οι επιδρομές τους και μάλλον την διαμάχη τους με τους Αγγλοσάξονες βασιλιάδες.

Επίσης είναι σχεδον σίγουρο ότι στο gameplay θα έχουμε πάλι τον αετό να μας συνοδεύει αλλά και φυσικά το hidden blade που μας είχε λείψει απο τον προηγούμενο τίτλο. Ο αετός είναι η μορφή που επιλέγει ο θεός Οντιν να εμφανίζετε στους ανθρώπους σύμφωνα με την μυθολογία, οπότε μπορούμε ευκολα να υποθέσουμε οτι θα παίζει σημαντικό ρόλο. Εγώ προσωπικά προκαλώ τους developers να έχει το Blood Eagle μέσα σαν τιμωρία. Δεν θα σας πω τι ειναι αυτό αν δεν το ξέρετε. Google it! Απλά όχι όταν τρώτε…

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει γύρω στο τέλος του 2020 αν όλα πάνε κάλα (Corona virus laughs in the background), μάλλον Νοέμβριο ή αρχές Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ανυπομονώ να πελεκήσω μερικούς Βρετανούς. Δείτε το trailer!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ