Το Project Scarlett της Microsoft έρχεται τέλη 2020 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Project Scarlett της Microsoft έρχεται τέλη 2020

Το Project Scarlett ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε πως θα δούμε στην φετινή E3 2019 με την Microsoft να ανακοινώνει από τα πρώτα μόλις λεπτά πως θα μιλήσει για το μέλλον της βιομηχανίας.

Το μέλλον λοιπόν πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και η Microsoft με μια ομιλία που έκανε ο Phil Spencer μας εξήγησε πως περίπου θα είναι η επόμενη αρκετά υποσχόμενη κονσόλα της εταιρείας με τον ίδιο να την αποκαλεί ως την δυνατή κονσόλα στην αγορά. Λοιπόν ας μιλήσουμε πρώτα με αριθμούς. Όπως λέγεται το Project Scarlett θα φοράει ένα Custom Zen 2 επεξεργαστή γενιάς Navi GPU της AMD ενώ θα έχει GDDR 6 μνήμες.

Όπως επίσης αναφέρθηκε από τον ίδιο τον Phil Spencer θα είναι τέσσερις φορές δυνατότερο από το Xbox One X και θα υποστηρίζει έως και 8K αναλύσεις. refresh rate στα 120fps και μαζί με έναν πανίσχυρο SSD θα μειώνονται κατά πολύ τα loading times. Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι πως σίγουρα μιλάμε για μια πολύ δυνατή κονσόλα για την αγορά, όμως μένει να δούμε πως θα είναι και το PS5.

Τέλος εμείς να σας πούμε πως το Project Scarlett θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη 2020 όπως βέβαια είναι αναμενόμενο τότε να δούμε και τον ανταγωνιστή του, PS5.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ