Το Nintendo Switch Lite είναι γεγονός - VideoGamer.gr
2fde6735 1832 46ba a1e1 00db946c5c1a SwitchLite
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Nintendo Switch Lite είναι γεγονός

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η φήμη σχετικά με μια νέα έκδοση για το Nintendo Switch και πλέον είναι γεγονός. Το Nintendo Switch Lite είναι επίσημο λοιπόν και έρχεται μετά από επίσημη της Nintendo.

Αρχικά να πούμε πως η νέα κονσόλα της Nintendo Θα είναι πιο μικρή με την οθόνη του να είναι 5,5 ιντσες (οθόνη Nintendo Switch 6,2 ιντσες) και έχοντας πάνω του ένα ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή. Όμως από την άλλη πλευρά μιλάμε για ένα Switch χωρίς Switch καθώς μιλάμε για μια τελείως handheld εμπειρία. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα να γίνει attach και να μπει στην τηλεόραση οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως μιλάμε και για κάτι τελείως διαφορετικό. Επίσης το Nintendo Switch Lite δεν θα μπορεί να συνδεθεί με περιφερειακά του τύπου Nintendo Labo.

Όσο για την τιμή του όπως ανακοινώθηκε θα είναι 199$ σε Αμερική και θα βγει σε χρώματα όπως μπορείτε να δείτε κίτρινο ή τιρκουαζ. Έχει ανακοινωθεί μάλιστα και η πρώτη επίσημη limited Edition για το Pokemon Sword and Shield η οποία θα καταφθάσει τον Νοέμβριο. Τέλος σύμφωνα με τον Doug Bowser το Transfer data είναι στην ανάπτυξη και σίγουρα θα είναι ένα χαρακτηριστικό της κονσόλας χωρίς ακόμη να έχει γίνει επίσημο.

Το Nintendo Switch Lite έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου και πάρτε και μια πρώτη εικόνα από την επερχόμενη κονσόλα μέσα από το παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ