Ο CEO της EA, Andrew Wilson, μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο 'ανώνυμο' action τίτλο της BioWare κατά την διάρκεια μιας συνέλευσης μεταξύ αναλυτών και επενδυτών της εταιρείας.bioware

''Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόοδο του νέου Action IP της BioWare. Το design του παιχνιδιού είναι εκθαμβωτικό. Οι μηχανισμοί στο gameplay είναι εξαιρετικοί, και η δράση είναι απλώς διεγερτική. Το παιχνίδι βασίζεται σε μια ζωντανή υπηρεσία, και μέσω των δημιουργικών μας μεθόδων, αποφασίσαμε ότι θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερα πράγματα στο νέο social σχεδιασμό για τους παίχτες μας.

Για να το καταφέρουμε αυτό, μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου αυτού τίτλου στο οικονομικό έτος 2019.''

Η καθυστέρηση μέχρι το οικονομικό έτος 2019 σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μεταξύ πρώτης Απριλίου του 2018 και τριακοστής πρώτης μέρας του Μαρτίου 2019 (1-4-2018~31/3/2019).

Ο Wilson επίσης ανέφερε ότι το νέο Star Wars παιχνίδι από την Visceral Games θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος 2019, και  έναν νέο τίτλο από τους developer τoy Titanfall 2, Respawn Entertainment. H εταιρεία επίσης επενδύει σε νέα, ανώνυμα ως τώρα, project από την Motive.