Τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει αισθητή την παρουσία του το Epic Store. Θα έχετε δει ότι υπάρχουν πολλοί τίτλοι για αγορά, ενώ η Epic έχει ήδη δώσει δωρεάν κοντά στα 5 παιχνίδια, με καινούργιους τίτλους μέσα, όπως το Subnautica. Εκτός από αυτά, έχει ήδη την αποκλειστική κυκλοφορία του The Division 2. Έχοντας ήδη χαμηλότερη προμήθεια από το Steam, όπου δίνει στους developers/ publishers το 70%, η Epic δίνει το 88% της αξίας του παιχνιδιού. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Koch Media, αδελφική εταιρία της THQ Nordic, όπου κατέχει τα δικαιώματα της σειράς Metro.

Το Metro Exodus είναι το επόμενο exclusive του Epic Store. Αυτή η κίνηση δημιούργησε σύγχυση στο κοινό, ωστόσο όσοι έκαναν προ-παραγγελία το παιχνίδι μέσω του Steam θα έχουν κανονικά πρόσβαση στο παιχνίδι και σε όλα τα DLC που θα κυκλοφορήσουν.

Λόγο της μικρότερης προμήθειας στην Αμερική μόνο (γιατί όμως;), το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κατά 10$ φθηνότερο, στα 49,99$. Ωστόσο κάποια προέκταση της διαφοράς δεν ισχύει για τον υπόλοιπο πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι φυσικές εκδόσεις του παιχνιδιού θα έρχονται φυσικά με κλειδί για το Epic Store. Φυσικά έγιναν γνωστά και στα specs για το Metro Exodus τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Περιμένουμε με ανυπομονησία το Metro Exodus στις 15 Φεβρουαρίου για PC, Xbox One και Playstation 4. Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση;