Το Halloween κατέφθασε στο Call of Duty: Warzone - VideoGamer.gr
call duty warzone haunting verdansk release time
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Halloween κατέφθασε στο Call of Duty: Warzone

Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε σε πολλά παιχνίδια να έχουμε Halloween event έτσι και στο Call of Duty: Modern Warfare έχουμε το αντίστοιχο event με τίτλο μάλιστα ”The Haunting of Verdansk”. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα event που έχει κυκλοφορήσει από εχθές 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου.

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις είναι το εν λόγω update. Αρχικά έχουμε να κάνουμε με ένα update γεμάτο προσθήκες. Οι μεγαλύτερη φυσικά είναι αυτή του Zombie Battle Royale. Ουσιαστικά είναι το ίδιο γνωστό παιχνίδι μόνο που οι νεκροί δεν παραμένουν και τόσο νεκροί και έχουμε να κάνουμε δύο φορές με τους αντιπάλους παίκτες. Ουσιαστικά λοιπόν όταν θα πεθαίνετε από έναν αντίπαλο ή Zombie τότε θα γίνεστε και εσείς ο ίδιος Zombie Και θα προσπαθήσετε να σκοτώσετε τους παίκτες που έχουν απομείνει. Δεν είναι όμως τόσο εύκολα να σκοτωθούν τα Zombie καθώς εκτός ότι έχουν συνέχεια ένα UAV να τους δείχνει που είναι οι αντίπαλοι παίκτες έχουν, charge jump που μπορούν να πηδάνε πολύ ψηλά και να ξεφεύγουν, gas grenade και emp blast. Επίσης όταν παίζετε σαν zombie θα έχετε τη δυνατότητα αν σηκώσετε σύριγγες από κάτω να ξαναμπείτε στο παιχνίδι κανονικά. Όπως καταλαβαίνετε και εσείς με αυτά όλα γίνονται πιο δύσκολα. Θα υπάρχουν διάφορα cosmetics ειδικά διαμορφωμένα τα οποία θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε όπως επίσης και τρία ολοκαίνουργια skin packs με θέματα, The Texas Chainsaw Massacre, Jig Saw από τις γνωστές ταινίες Saw και τέλος το Dr. Karlow Lives όπου ουσιαστικά μιλάμε για ένα πολύ τρελό επιστήμονα.

Στον χάρτη υπάρχουν μέρη στα οποία θα μπορείτε να βρείτε κουτιά τα για να ξεκλειδώσετε blueprints, lucky charms και όχι μόνο. Το εν λόγω event αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη που οι παίκτες φυσικά θα ευχαριστηθούν και με το παραπάνω. Υπάρχουν μερικές ακόμη προσθήκες τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. See you in Verdansk!

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας.

Haunting

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ