To Gameplay trailer του Death Stranding από τη Gamescom 2019 είναι εδώ - VideoGamer.gr
death stranding ps4 playstation 4
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To Gameplay trailer του Death Stranding από τη Gamescom 2019 είναι εδώ

To Death Stranding όπως ήταν και απόλυτα αναμενόμενο έδωσε το παρόν στην Gamescom 2019 δίνοντας μας ένα teaser gameplay από το επερχόμενο ολοκληρωμένο gameplay που αναμένεται να δούμε στην επερχόμενη TGS 2019.

O Kojima ανέβηκε λοιπόν στην σκηνή με το κοινό από κάτω να κάνει σαν τρελό και να παρουσιάζει για ακόμη μαι φορά το παιχνίδι του. Μέσα από τα νέα trailer αλλά και gameplay πλάνα που πήραμε μπορούμε να πούμε πως μας λύθηκαν μερικές απορίες για το παιχνίδι. Αρχικά γνωρίσαμε καλύτερα τη χαρακτήρα Mama, Margaret Qualley η οποία ουσιαστικά προστατεύει και φροντίζει τα BB’s. Μαζί με αυτά όμως προστατεύει και την κόρη της που είναι ένα από αυτά. Στα επόμενα πλάνα βλέπουμε κατά κύριο λόγο πως λειτουργούν τα Bridge Babys που ουσιαστικά όταν ο πρωταγωνιστής μας Sam (Norman Reedus) συνδέεται με ένα BB μπορεί να έχει πρόσβαση και να εισβάλει ίσως στην άλλη πλευρά των νεκρών. Φυσικά μένει να δούμε και πως θα είναι όλο αυτό καθώς ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.

Πέρα από αυτά βλέπουμε και διάφορα άλλα πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι και αυτό είναι για παράδειγμα το να πρέπει να ουρήσουμε. Όπως λέει και ο Kojima είναι από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Τέλος όπως αποκαλύφθηκε ο ίδιος ο Geoff Keighley θα είναι στο Death Stranding ως cameo χαρακτήρας.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.


Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Death Stranding

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Άγνωστο