Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του Age of Empires 4 - VideoGamer.gr
age of empires 4 release date 2021
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του Age of Empires 4

Το φθινόπωρο φαίνεται πως θα ζήσουμε και πάλι μια νοσταλγία με την κυκλοφορία του Age of Empires 4 καθώς ο τελευταίος τίτλος της σειράς Age of Empires ήταν το 3 και ήταν πριν από 15 χρόνια. Φέτος λοιπόν θα έχουμε το νέο κεφάλαιο της σειράς που θα έρθει με 8 playable civilizations.

Μέσα από τα τελευταία βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία έχουμε πολλά να δούμε στο επερχόμενο κεφάλαιο. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και εδώ το campaign γυρνάει γύρω από αληθινά γεγονότα της ιστορίας. Έτσι λοιπόν στο Age of Empires 4 τα campaigns θα τοποθετήσουν τους παίκτες σε μερικές ιστορικές στιγμές όπως για παράδειγμα στην κατάκτηση των Νορμανδών. Η διαφορά όμως αυτή τη φορά είναι πως η Relic θέλει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Ξέρουμε πως το εν λόγω campaign θα έχει πολλές και μεγάλες μάχες. Επίσης στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ένα νέο faction και αυτό είναι το Σουλτανάτο του Δελχί από την Ινδία το οποίο έχει μεγάλους πολεμικούς ελέφαντες. Φυσικά για ακόμη μια φορά στόχος της εταιρείας είναι να κάνει τα factions αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους και παράλληλα να έχουν την δυνατότητα να κοντράρουν το ένα με το άλλο με την ίδια δύναμη.

Ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι όμως γνωρίζουμε πως έρχεται το ερχόμενο φθινόπωρο σε PC και Xbox Game Pass.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ