Πληροφορίες για το Friday the 13th: The Game
friday 13th wide
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το Friday the 13th: The Game έρχεται το 2016

To multiplayer horror game Slasher Vol.1: Summer Camp μετονομάστηκε σε Friday the 13th: The Game σε συνεργασία με την Crystal Lake Entertainment, την Gun Media και την IllFonic, όπως ανακοινώθηκε.

Ο τίτλος στοχεύεται για κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2016 για PC, Xbox One και PS4.

Το Friday the 13th: The Game είναι ένα online, ασύμετρο multiplayer παιχνίδι όπου ένα παίκτης παίρνει τον ρόλο το εικονικού Jason Voorhees, και οι υπόλοιποι επτά τον ρόλο συμβούλων της κατασκήνωσης, προσπαθώντας να επιβιώσουν την νύχτα. Ωραίο ακούγεται έτσι; Δείτε μερικά απολαυστικά screens το τίτλου.

“Όπως μπορείτε να φανταστείτε η μετονομασία του τίτλου από Slasher Vol.1: Summer Camp σε Friday the 13th: The Game ήταν ένα όνειρο που βγήκε αληθινό για όλη την ομάδα,” δήλωσε ο Ronnie Hobbs, της Gun Media. “Ένα 1 versus 7 ασύμετρο multiplayer είναι μια τέλεια ευκαιρία για το franchise, και δεν βλέπουμε την στιγμή που θα μοιραστούμε την δουλειά μας με τους fans παγκοσμίως.”

Η σελίδα του τίτλου στο Kickstarter έχει ήδη ανακοινώσει πως υπάρχουν σχέδια για άμεση συμμετοχή των backers στο project και δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτό για πάντα.

Να θυμίσουμε πως ένας άλλος τίτλος γύρω από το Friday the 13th είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί για αυτό το μήνα, και μάλιστα με παρόμοιο concept, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε άλλη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.