Το Football Manager 2016 έρχεται στις 13 Νοεμβρίου - VideoGamer.gr
fm2016
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Football Manager 2016 έρχεται στις 13 Νοεμβρίου

H Sports Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2016 αλλά και 2 ακόμα Football Manager τίτλους (Touch και Mobile). Το Football Manager 2016 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου σε Windows PC, Linux και Mac, το FM touch έχει προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα όπως και το FM Mobile που θα γίνει διαθέσιμο σε iOS και Android.

Αυτή τη φορά το Football Manager έρχεται με δύο νέα modes. To πρώτο είναι το Create-a-Club mode στο οποίο θα μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου ομάδα να την επεξεργαστείς όπως θες εσύ (χρώματα φανέλας, ονομασία) και να συμμετέχεις σε διάφορα πρωταθλήματα με τους φίλους σου. Επίσης θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας In-game προπονητή και να τον φτιάξετε όπως θέλετε μέσα από κάποιες επιλογές.

To επόμενο καινούργιο mode που ανακοινώθηκε ήταν το Fantasy Draft mode θα δημιουργείτε την δική σας ομάδα, θα έχετε στη διάθεση σας ένα συγκεκριμένο budget που θα μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με αυτό τους παίχτες της ομάδας σας, και παράλληλα θα διαγωνίζεστε σε ένα πρωτάθλημα με φίλους σας.

Όσον αφορά για το Football Manager Touch  θα σας δίνει την δυνατότητα για cross-play έτσι ώστε να συνεχίζετε το παιχνίδι tablet.

create-a-club-mode fbmanager_2016_screens fbmanager_2016_screens_2

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.