Το Far Cry 5 προετοιμάζεται για εξωγήινη εισβολή - VideoGamer.gr
Το Far Cry 5 προετοιμάζεται για εξωγήινη εισβολή
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Far Cry 5 προετοιμάζεται για εξωγήινη εισβολή

Το Far Cry 5, για κάποιο λόγο, κατευθύνεται στον Άρη για το επόμενο κομμάτι του περιεχομένου DLC, με την Ubisoft να προσφέρει μια γρήγορη ματιά για να σας φέρει στη διάθεση για κάποιες εξωγήινες αναταραχές.

Το Lost on Mars βλέπει τον πιλότο Νικ Ράι να μετακομίζει από το Hope County στον επικεφαλής κόκκινο πλανήτη, όπου βρίσκει τον εαυτό του να τρέχει σε αραχνοειδή του Άρη. Αυτά δεν είναι το είδος των αραχνών που μπορείτε να πάρετε μόνο σε ένα ποτήρι και να την ρίξετε από ένα παράθυρο, είναι γιγάντια, νευρικά τερατώδη που πρέπει να κοπούν κάτω με ζεστό μολύβι.

Ο Νικ δεν είναι μόνος του στις εκμεταλλεύσεις του, καθώς αυτός θα ενωθεί με τον Hurk σε μια επική βρογχοκατευθυνόμενη, σπασμωδική περιπέτεια για να αποτρέψει μια πιθανή εξωγήινη εισβολή στη Γη. Θα πάρετε επίσης τα γάντια σας σε κάποια φανταχτερά ξένα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των Blaster της καταστροφής, Hellfire, και Morphinator.

Παράλληλα, η Ubisoft εξοπλίζει το Far Cry Arcade με πολλά νέα εργαλεία γύρω από αυτό το τελευταίο DLC, συμπεριλαμβανομένων των όπλων Nerve Reaper και Grape Popper.

Το Far Cry 5: Lost on Mars θα είναι διαθέσιμο για τους ιδιοκτήτες season pass στις 17 Ιουλίου και θα ακολουθήσει το Dead Living Zombies τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Far Cry 5

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

27/3/2018