Το Evil Inside για αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι ένας ακόμη κλώνος που εμπνευστηκε από το περιβόητο P.T. του Hideo Kojima και είναι από την εταιρεία ανάπτυξης JanduSoft S.L.
Ο τίτλος που αναφέραμε θα είναι ένας psychological horror και όπως έχει αναφέρει η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σε PS4 αλλά και PS5. Στο παιχνίδι μπαίνουμε στον ρόλο του Mark όπου έχει χάσει την μητέρα του ‘όμως προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της καθώς θεωρεί ότι την έχει σκοτώσει ο πατέρας του. ο τίτλος μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το γνωστό P.T. και αυτό θα το δείτε και εσείς μέσα από το παρακάτω trailer.
Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.
ΣΧΟΛΙΑ