Το Eve Online γίνεται Free-to-Play - VideoGamer.gr
MissileGuidanceDisruptorsb412
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το Eve Online γίνεται Free-to-Play

Το τελευταίο expansion του Eve Online, με τίτλο “Ascension“, γίνεται διαθέσιμο από σήμερα και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του παιχνιδιού για όλους τους παίχτες, νέους αλλά και ήδη υπάρχοντες. Οι  λεπτομερείς πληροφορίες, για τις νέες προσθήκες του τελευταίου update του παιχνιδιού, αποκαλύφθηκαν χθες στον διεθνές gaming τύπο από τον developer της CPP Games και του Eve Online.

Το Eve Online κυκλοφόρησε επίσημα το 2003, και λειτουργούσε με μηνιαία συνδρομή από την πρώτη μέρα.  Αμέτρητα άλλα MMO παιχνίδια έχουν εμφανιστεί τα τελευταία δεκατρία χρόνια, αλλά εκτός από ένα επίλεκτο (γνωστό ως World of Warcraft), σχεδόν όλα τα υπόλοιπα έχουν εγκαταλείψει τις συνδρομές για χάρη των microtransactions. Μέχρι και σήμερα η CPP Games και ο developer του Eve Online, υποχρέωναν την αφιερωμένη κοινότητα του παιχνιδιού, για πάνω από μια δεκαετία, να καταβάλει μηνιαία συνδομή για την είσοδο της στο γνωστό διαστημικό παιχνίδι. Το νέο, όμως, expansion έρχεται να “ελαφρύνει” τις τσέπες της ήδη υπάρχουσας κοινότητας, αλλά και να προσφέρει ευκαιρία και σε νέα άτομα να δοκιμάσουν το παιχνίδι δωρεάν.

3157967-ss_c510645b8ecb98a1deb27b1e68443cbff619eef4-1920x1080

 Το Ascension expansion εκτός από του ότι μετατρέπει το Eve Online σε free-to-play, έχει πλέον θέσει όλους τους χρήστες σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, την “Alpha” και την “Omega”. Οι χρήστες της κατηγορίας Omega θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις  in-game δυνατότητες, παρόμοια δηλαδή με τους παίκτες που δραστηριοποιούνται μέχρι και σήμερα στον διαστημικό κόσμο του Eve Online. Θα τους παρέχεται πιο συγκεκριμένα, απεριόριστη πρόσβαση στην εξέλιξη των δεξιοτήτων και της κατάρτισης του in-game χαρακτήρας τους, αλλά όλα αυτά θα γίνονται διαθέσιμα μόνο στα “Omega” κατηγορίας account, δηλαδή τα account που θα συνεχίζουν να πληρώνουν την μηνιαία συνδρομή των 15$

Από την άλλη μερία, οι παίκτες της κατηγορίας “Alpha” θα αποτελούν την νέα “βάση” του παιχνιδιού, όπου και θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν περιεχόμενο. Τα συγκεκριμένα accounts θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύουν και να χρησιμοποιούν τις ειδικές δεξιότητες των in-game χαρακτήρων τους για να πιλοτάρουν τα διαστημόπλοιά τους, καθώς και πρόσβαση στις δεξιότητες των κατηγοριών της διαπραγμάτευσης, της βιομηχανίας και της εξερεύνησης.

eve-online

Επιπρόσθετα, το νέο Ascension update  διαθέτει σημαντικές αλλαγές και προσθήκες στο gameplay κομμάτι του Εve Online. Προσφέρει μια νέο εμπειρία στο χρήστη που ονομάζεται Inception και χαρίζει fully voiced mentors, ανασχεδιασμένο και πιο φιλικό προς τον χρήστη UI και νέες προσθήκες στο story mode του παιχνδιού με νέα περιβάλλοντα. Άλλα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με το νέο expansion περιλαμβάνουν τις Command Bursts, οι οποίες αντικαθιστούν τις συνδέσεις πολέμου, το Fitting Simulator, το οποίο δίνει “βαθύτερo” πειραματισμό και  βελτιστοποίηση των διαστημοπλοίων των χρηστών καθώς και το Effect Generators για τους Titans επιτρέποντας στους παίκτες τη δυνατότητα να διασπώνται σε μεγαλύτερη περιοχή. Nέα διαστημόπλοια, NPC mining fleetsbalance αλλαγές, νέο φύλλο χαρακτήρα και αλλαγές στο Royal Capital Ship είναι μερικές από τις αλλαγές και προσθήκες του νέου update.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν, από σήμερα χάρη στο νέο expansion Ascension, μέσω Steam, αλλά αν θέλετε να ξεκινήσετε με μια μικρή προσθήκη περιεχομένου, μπορείτε να πληρώσετε 20€ για το Core Starter Pack και 50€ για το Premium Edition.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ