Το Elden Ring είναι η εξέλιξη των Dark Souls - VideoGamer.gr
eldenringinterview blogroll 1561131757122 1280w
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Elden Ring είναι η εξέλιξη των Dark Souls

Ο Hidetaka Miyazaki, μεγάλος δημιουργός των Dark Souls, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice ανακοίνωσε την συνεργασία του με το George R.R. Martin για το επερχόμενο νέο τους παιχνίδι Elden Ring. Στην E3 2019 όπως μπορεί να θυμάστε εκεί πήραμε και το πρώτο CGI trailer του τίτλου όμως γνωρίζουμε πολύ καλά για το τι έρχεται.

Δεν γνωρίζουμε και πολλά για το Elden Ring όμως οι δημιουργοί του τίτλου ανακοίνωσαν πως πρόκειται να είναι ακόμη πιο ¨σκοτεινό¨.Επίσης οι developers μαζί με τον ίδιο τον Hidetaka Miyazaki δήλωσαν πως η όλη ιδέα του παιχνιδιού είναι να είναι μια πολύ καλή εξέλιξη του Dark Souls και πως το παιχνίδι θα μοιάζει περισσότερο σε αυτά παρά στο Sekiro. Τέλος έχουν μιλήσει για το γεγονός πως θέλουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία αλλά και στους χαρακτήρες. Μην ξεχνάμε πως πλέον εκτός από τον Miyazaki έχουμε και τον George R.R. Martin. Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει πολύ να επεκτείνει την ιστορία των χαρακτήρων μέσα από την εξερεύνηση στο παιχνίδι.

Αποτελεί φυσικά τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι εν τέλη το παιχνίδι. Το άσχημο μέρος της υπόθεσης είναι πως δεν έχουμε μάθει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας οπότε υπομονή φίλοι μου.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Elden Ring

Για: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

25 Φεβρουαρίου 2022