Το Devil May Cry 5 είναι 75% έτοιμο - VideoGamer.gr
social 7 1
· Γράφει ο Lefteris Rampazis

Το Devil May Cry 5 είναι 75% έτοιμο

Έπειτα την αναμενόμενη ανακοίνωση του επικού Devil May Cry 5 στην E3 οι fans άρχισαν να ζητάνε λεπτομέρειες. Αν είστε από αυτούς τότε θα είναι χαρά σας να μάθετε ότι η Capcom μέσω του περιοδικού Famitsu στην Ιαπωνία, δήλωσε ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο 75% του development του. Επίσης, μέσα από ένα βίντεο στο Xbox Inside ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Itsuno Hideaki δήλωσε ότι το καινούργιο παιχνίδι πρόκειται για ένα sequel στο Devil May Cry 4 και σχετίζεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του. Στην συνέχεια, όσοι προσέξατε το trailer θα βλέπατε ότι ο βραχίονας του Nero έχει πολλές χρήσεις ενώ περισσότερα θα μάθουμε στην επερχόμενη Gamescom. Ο Itsuno τόνισε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει οικειότητα αλά Capcom με τα photorealistic γραφικά του. Η πιο σημαντική δήλωσή του όμως που σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ως και ρίσκο ήταν η εξής:

Ένα τελευταίο μήνυμα στους οπαδούς “, είπε, αποσύροντας το βίντεο.” Είμαι βέβαιος ότι αυτό που έχουμε κάνει θα ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες σας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάσταση του παιχνιδιού; Πιστεύετε ότι ο Itsuno βάζει το χέρι του στην φωτιά με αυτές τις ίσως ριψοκίνδυνες δηλώσεις;

Το Devil May Cry 5 έρχεται το πρώτο quarter του 2019 σε Playstation 4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA