Έπειτα την αναμενόμενη ανακοίνωση του επικού Devil May Cry 5 στην E3 οι fans άρχισαν να ζητάνε λεπτομέρειες. Αν είστε από αυτούς τότε θα είναι χαρά σας να μάθετε ότι η Capcom μέσω του περιοδικού Famitsu στην Ιαπωνία, δήλωσε ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο 75% του development του. Επίσης, μέσα από ένα βίντεο στο Xbox Inside ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Itsuno Hideaki δήλωσε ότι το καινούργιο παιχνίδι πρόκειται για ένα sequel στο Devil May Cry 4 και σχετίζεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του. Στην συνέχεια, όσοι προσέξατε το trailer θα βλέπατε ότι ο βραχίονας του Nero έχει πολλές χρήσεις ενώ περισσότερα θα μάθουμε στην επερχόμενη Gamescom. Ο Itsuno τόνισε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει οικειότητα αλά Capcom με τα photorealistic γραφικά του. Η πιο σημαντική δήλωσή του όμως που σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί ως και ρίσκο ήταν η εξής:

Ένα τελευταίο μήνυμα στους οπαδούς ", είπε, αποσύροντας το βίντεο." Είμαι βέβαιος ότι αυτό που έχουμε κάνει θα ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες σας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάσταση του παιχνιδιού; Πιστεύετε ότι ο Itsuno βάζει το χέρι του στην φωτιά με αυτές τις ίσως ριψοκίνδυνες δηλώσεις;

Το Devil May Cry 5 έρχεται το πρώτο quarter του 2019 σε Playstation 4, Xbox One και PC.